Κυριακή, 10 Ιουλίου 2016 21:19

Κανείς δεν ήθελε να υιοθετήσει αυτά τα τρία τυφλά γατάκια (φωτογραφίες)

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Κανείς δεν ήθελε να υιοθετήσει αυτά τα τρία τυφλά γατάκια (φωτογραφίες)

Ο μεγάλος αδελφός ονομάζεται Blue και οι αδελφές του Meadow και Little Willow. Είναι τρία αξιολάτρευτα γατάκια, τα οποία κανείς δεν ήθελε να πάρει κοντά του επειδή είναι τυφλά... 

Η ιστορία τους ξεκινά τα Χριστούγεννα του 2014, όταν τα τρία γατάκια βρέθηκαν σε μία εγκαταλελειμμένη αποθήκη στο Ντουμπάι. Είχαν ήδη χάσει την όρασή τους εξαιτίας μιας γρίπης με τον προηγούμενο ιδιοκτήτη τους να τα αφήνει... στη μοίρα τους.

Στη συνέχεια ο Blue υιοθετήθηκε από έναν γείτονα του ιδιοκτήτη, ωστόσο φαινόταν μπερδεμένος χωρίς τις δύο αδελφές του κι έκλαιγε τα βράδια επειδή δεν ήταν κοντά τους. Σύντομα έγινε η επανασύνδεση, αφού στις 19 Φεβρουαρίου του 2015 πήρε κοντά της και τα τρία γατάκια μία γυναίκα ονόματι Catherine Magno.

«Δεν είχα καμία παρόμοια εμπειρία στο παρελθόν αλλά η ιστορία τους άγγιξε την καρδιά μου τόσο πολύ που δεν μπορούσα να αντέξω τη σκέψη πως θα έμεναν σε ένα κλουβί κτηνιάτρου επ΄ άπειρον, αν όχι κάτι χειρότερο», τονίζει η ίδια, η οποία έχει αγγίξει τις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων, με την είδηση να γίνεται viral.

Δείτε τις φωτογραφίες

Πηγή: newsit.gr / boredpanda.com

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER