Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2016 17:47

Γερμανία: 9χρονος έσωσε το δίχρονο αδελφάκι του από πνιγμό

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Γερμανία: 9χρονος έσωσε το δίχρονο αδελφάκι του από πνιγμό

Ένας εννιάχρονος Γερμανός έσωσε τον μικρό αδελφό του όταν αυτός έπεσε σε πισίνα και κινδύνεψε να πνιγεί.

Το περιστατικό σημειώθηκε το σαββατοκύριακο, όσο τα παιδιά βρίσκονταν στο σπίτι της γιαγιάς τους στην πόλη Korbach της Γερμανίας. Η γιαγιά είχε αφήσει τα δύο ανήλικα μόνα τους στο ισόγειο του σπιτιού για να φέρει μια πάνα από τον πρώτο όροφο. Όμως το μικρότερο παιδί -ηλικίας δύο ετών- κατάφερε να βγει μόνο του στην αυλή και έπεσε στην πισίνα.

Τότε ο εννιάχρονος αδελφός του έτρεξε να το βοηθήσει, αλλά όταν τον έβγαλε από το νερό με τη βοήθεια της γιαγιάς του από την πισίνα, δεν ανέπνεε. Παρά τον πανικό της, η γιαγιά κάλεσε άμεσα τις πρώτες βοήθειες, όμως δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί τους γιατί η μητρική της γλώσσα είναι τα ρωσικά. Τότε, ο εννιάχρονος πήρε το τηλέφωνο και ακολούθησε τις οδηγίες του παραϊατρικού προσωπικού.

Πιο συγκεκριμένα, το αγόρι τοποθέτησε τον αδελφό του στην θέση που του υπέδειξαν, του έκανε μαλάξεις και του έδωσε το φιλί της ζωής. Χάρη στην ψυχραιμία και τις προσεχτικές κινήσεις του, το δίχρονο αγοράκι επανήλθε στην ζωή και ο εννιάχρονος έχει ανακηρυχτεί πλέον σε τοπικό ήρωα.

Πηγή: www.huffingtonpost.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER