Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2016 08:27

Αύξηση μεγαλύτερη του 1,5% για τις τιμές του πετρελαίου στις ασιατικές αγορές

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Αύξηση μεγαλύτερη του 1,5% για τις τιμές του πετρελαίου στις ασιατικές αγορές

Οι τιμές του πετρελαίου κατέγραψαν αύξηση μεγαλύτερη του 1,5% νωρίς σήμερα το πρωί στις ασιατικές αγορές, μετά τη δημοσιοποίηση στοιχείων, σύμφωνα με τα οποία, τα αμερικανικά πετρελαϊκά αποθέματα κατέγραψαν την προηγούμενη εβδομάδα, τη μεγαλύτερη μείωσή τους, κατά τα τελευταία 30 χρόνια.

Τα στοιχεία αυτά δείχνουν ότι τα αμερικανικά πετρελαϊκά αποθέματα μειώθηκαν κατά 12,1 εκατ. βαρέλια την προηγούμενη εβδομάδα σύμφωνα με το Ινστιτούτο Πετρελαίου των ΗΠΑ. Η εξέλιξη αυτή δημοσιοποιήθηκε ενώ οι αναλυτές εκτιμούσαν για την προηγούμενη εβδομάδα, αύξηση των αμερικανικών πετρελαϊκών αποθεμάτων περίπου κατά 200.000 βαρέλια.

Στην περίπτωση που τα στοιχεία αυτά επιβεβαιωθούν από την αμερικανική κυβέρνηση, αργότερα σήμερα, θα πρόκειται για τη μεγαλύτερη μείωση των αμερικανικών πετρελαϊκών αποθεμάτων από τον Απρίλιο του 1985.

Οι τιμές του πετρελαίου τύπου Brent, διεθνούς προέλευσης για τις παραδόσεις του Νοεμβρίου αυξήθηκαν κατά 76 σεντς, στα 48,74 δολάρια το βαρέλι, μετά την χθεσινή άνοδό τους, κατά 72 σεντς.

Οι τιμές του αμερικανικού αργού πετρελαίου για τις παραδόσεις Οκτωβρίου, αυξήθηκαν κατά 85 σεντς, στα 46,35 δολάρια το βαρέλι, μετά την αύξησή τους κατά 67 σεντς, στην προηγούμενη συνεδρίαση.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER