Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2016 10:55

Hyundai Ioniq lab: Η αυτοκίνηση του μέλλοντος

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Hyundai Ioniq lab: Η αυτοκίνηση του μέλλοντος

Η εξέλιξη του αυτοκινήτου είναι άμεσα συνδεδεμένη με τις μελλοντικές μας ανάγκες μετακίνησης.

Ήδη εξετάζονται προσεκτικά τα προγράμματα που προβλέπουν την χρήση αυτοκινήτων σε συγκεκριμένες διαδρομές χωρίς την χρήση οδηγού. Ακόμη και μέσα μαζικής μεταφοράς σχεδιάζονται τα οποία έχουν την δυνατότητα να μεταφέρουν με ασφάλεια επιβάτες μέσα στην πόλη.

Και δεν είναι μόνο αυτός ο τομέας που επεξεργάζονται οι επιστήμονες καθώς και διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί που έχουν αφοσιωθεί στην επίτευξη συνθήκων που θα εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα ζωής στις πόλεις και στα περιφερειακά κέντρα.

Η Hyundai, δημιουργεί το Ioniq lab, για να ερευνήσει την μελλοντική αυτοκίνηση. Συμμετέχουν κορυφαίοι ακαδημαϊκοί οι οποίοι θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν τις τάσεις που θα επικρατήσουν στην αυτοκινητοβιομηχανία το 2030.

Το εργαστήριο θα διερευνήσει τέσσερις βασικούς τομείς: την ελευθερία στην αυτοκίνηση οποτεδήποτε και οπουδήποτε, τις δυνατότητες συνδεσιμότητας στην καθημερινότητα ενώ θα βρίσκονται εν κινήσει, την προστασία από ατυχήματα και πιθανές δυσκολίες αλλά και τη μείωση της ρύπανσης του περιβάλλοντος και της σπατάλης ενέργειας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER