Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016 16:29

Ανακαλεί πάνω από 22 χιλ. οχήματα η Land Rover

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ανακαλεί πάνω από 22 χιλ. οχήματα η Land Rover

Η Land Rover αποφάσισε να ανακαλέσει πάνω από 22 χιλιάδες οχήματα στις ΗΠΑ, τα οποία αφορούν το Discovery Sport και το Evoque, λόγω ενός προβλήματος στο σύστημα μετάδοσης.

«Όλη η βρώμικη δουλειά του συστήματος σε πλήρη εξέλιξη και υλοποίηση από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ» υπογράμμισε, θέτοντας το ερώτημα προς την κυβερνητική πτέρυγα: «Πώς να μην είναι ευχαριστημένα μαζί σας τα γεράκια της ΕΕ και του ΔΝΤ που σας στηρίζουν σήμερα με νύχια και με δόντια για να τους κάνετε τη δουλειά και μετά να σας πετάξουν και εσάς σαν στημένες λεμονόκουπες;».

Στην απόφαση να ανακαλέσει πάνω από 22 χιλιάδες οχήματα στις ΗΠΑ προχώρησε η Land Rover. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε πρόβλημα στο σύστημα μετάδοσης των Discovery Sport του 2015 και Evoque του 2014 και 2015.

Συνολικά αυτά φτάνουν τα 22657 οχήματα, αφού το εν λόγω πρόβλημα μπορεί να φέρει απρόσμενη αλλαγή ταχύτητας σε νεκρά και να προκαλέσει ατύχημα.

Γι' αυτό και η γνωστή αυτοκινητοβιομηχανία καλεί τους ιδιοκτήτες των προαναφερθέντων μοντέλων να μεταβούν στις πιο κοντινές αντιπροσωπείες για να διορθωθεί το πρόβλημα, με τη διαδικασία να ξεκινάει στις 14 Οκτωβρίου.

 

 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER