Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2016 16:13

Διπλή χαρά για 25 πρόσφυγες στη Νάπολι

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Διπλή χαρά για 25 πρόσφυγες στη Νάπολι

Διπλή θα είναι η χαρά σήμερα για 25 νέους πρόσφυγες από το πολιτιστικό κέντρο San Francesco στην Ιταλία. Οπως αναφέρει το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa, δεν θα πάνε μόνο στο γήπεδο San Paolo, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Νάπολι με την Λάτσιο, μετά από πρωτοβουλία του δήμου της Νάπολι με τον ιταλικό σύλλογο, αλλά θα έχουν επίσης την ευκαιρία να συναντήσουν μερικούς παίκτες.

Η Νάπολι έχει διοργανώσει τη συνάντηση, που θα γίνει μετά το τέλος του αγώνα και θα βρεθούν από τους παίκτες οι, Κουλιμπαλί, Χισάι και πιθανώς ο Γκουλάμ. Παίκτες που,γνωρίζουν τις δυσκολίες της ενσωμάτωσης, όπως ακριβώς και οι νεαροί που έφτασαν στη Νάπολη, αφού διασώθηκαν στη θάλασσα από το Λιμενικό Σώμα.

Ο Κουλιμπαλί κατάγεται από τη Σενεγάλη και οι γονείς του μετανάστευσαν στη Γαλλία, ενώ ο πατέρας του Χισάι έφτασε στην Ιταλία από την Αλβανία σε ένα φορτηγό στις αρχές της δεκαετίας του ενενήντα. Οι νέοι μετανάστες έφτασαν στις 23 Οκτωβρίου από τις Αφρική και αμέσως μετακινήθηκαν στη Νάπολη, στο κέντρο πολλαπλών χρήσεων San Francesco στο Μαρεκιάρο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER