Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016 16:55

Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του μακελάρη του Βερολίνου - Ακραίος μέχρι τέλους

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του μακελάρη του Βερολίνου - Ακραίος μέχρι τέλους

Ακραίος μέχρι τέλους εμφανίζεται ο Τυνήσιος Άνις Άμρι, ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών στο Μιλάνο, μετά από πανευρωπαϊκό ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του μετά την πολύνεκρη επίθεση με φορτηγό σε χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου.

Ο Άμρι φώναξε «μπάσταρδοι αστυνομικοί», πριν πέσει νεκρός έξω από το Μιλάνο, μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με δυο ιταλούς αστυνομικούς, την περασμένη νύχτα, δήλωσαν οι υπεύθυνοι των ερευνών.

Ένας από τους δυο αστυνομικούς έχει τραυματισθεί στον ώμο, αλλά η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο. Οι ιταλοί αναλυτές υπογραμμίζουν ότι τις επόμενες ώρες θα πρέπει να εξακριβωθεί αν ο Άμρι είχε επαφές ή, ενδεχομένως, κάποιο δίκτυο σε θέση να τον στηρίξει στην Ιταλία. Σύμφωνα με πληροφορίες με τον σκοΠό αυτόν εξετάζεται το περιεχόμενο της κάρτας sim του κινητού που είχε στην κατοχή του.

«Θα μπορούσε να πραγματοποιήσει και άλλες τρομοκρατικές επιθέσεις, ήταν ένας άκρως επικίνδυνος φυγόδικος», δήλωσε μεταξύ των άλλων ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών Μάρκο Μινίτι. Ο Άμρι, βάσει των μαρτυριών των αστυνομικών, είχε απασφαλίσει το περίστροφο, για να μπορεί αμέσως να πυροβολήσει, όπως και έπραξε.

Ο νομάρχης του Μιλάνου, παράλληλα, επιβεβαίωσε ότι ο 'Αμρι εντοπίσθηκε κατά την διάρκεια ελέγχου ρουτίνας, αλλά στο πλαίσιο των ιδιαίτερα αυξημένων μέτρων ασφαλείας.

Πηγή: topontiki.gr 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER