Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017 16:35

Bloomberg: Η Morgan Stanley εξετάζει τη μεταφορά 300 θέσεων εργασίας εκτός Βρετανίας μετά το Brexit

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Bloomberg: Η Morgan Stanley εξετάζει τη μεταφορά 300 θέσεων εργασίας εκτός Βρετανίας μετά το Brexit

Η αμερικανική τράπεζα Morgan Stanley ίσως να μεταφέρει αρχικά 300 εργαζομένους από τη Βρετανία ύστερα από την έξοδο της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και αναζητά γραφεία στη Φρανκφούρτη και στο Δουβλίνο, σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg.

Η εταιρία εν τέλει θα επιλέξει μεταξύ της Φρανκφούρτης και του Δουβλίνου για να εγκαταστήσει τα κεντρικά της γραφεία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Bloomberg, που επικαλείται τρία άτομα με γνώση της υπόθεσης.

Μεγάλες χρηματοπιστωτικές εταιρίες προειδοποιούσαν για μήνες πριν από το δημοψήφισμα του περασμένου Ιουνίου για το Brexit ότι θα αναγκαστούν να μεταφέρουν κάποιες θέσεις εργασίας στην περίπτωση μιας ψήφου υπέρ της αποχώρησης από την ΕΕ, και επεξεργάζονται σχέδια εδώ και αρκετούς μήνες για το πώς θα γίνει αυτό.

«Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας ανεξάρτητα από την έκβαση του Brexit», δήλωσε ο Χιου Φρέιζερ, εκπρόσωπος της Morgan Stanley στο Λονδίνο, απαντώντας στο δημοσίευμα. Η ισχυρή παρουσία της εταιρίας στην Ευρώπη «μας δίνει πολλές επιλογές και θα προσαρμοστούμε μόλις ξεκαθαριστούν οι λεπτομέρειες του Brexit. Δεδομένων όλων αυτών, δεν έχουν ληφθεί ακόμα αποφάσεις», πρόσθεσε.

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER