Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2017 10:00

Η Boeing καλωσορίζει την κινεζική αεροπορική βιομηχανία στον διεθνή ανταγωνισμό

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Η Boeing καλωσορίζει την κινεζική αεροπορική βιομηχανία στον διεθνή ανταγωνισμό

Η αμερικανική εταιρία παραγωγής αεροσκαφών Boeing καλωσορίζει την Κίνα ως ένα νέο διεθνή ανταγωνιστή στην αγορά των επιβατικών αεροσκαφών πολιτικής.

αεροπορίας κατά τα επόμενα 20 χρόνια. Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ζήτηση 40.000 επιβατικών αεροσκαφών σε ολόκληρο τον κόσμο, μεταδίδει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, επικαλούμενο το κείμενο γραπτής συνέντευξης του Τζον Μπρανς, προέδρου της Boeing China.

Σύμφωνα με την εκτίμηση της αμερικανικής εταιρίας, η εκτίμηση της μεγάλης ζήτησης αεροσκαφών πολιτικής αεροπορίας για την επόμενη 20ετία στην παγκόσμια αγορά, παρέχει τον απαραίτητο χώρο για νέους κατασκευαστές, στο πλαίσιο του ανταγωνισμού της αγοράς. Η Boeing εκτιμά ότι θα γίνει δυνατότερη, υπό την πίεση των νέων ανταγωνιστών, καθώς θα ενθαρρυνθεί για την διατήρηση της ηγετικής της θέσης, στην παγκόσμια βιομηχανία της παραγωγής επιβατικών αεροσκαφών.

Η Boeing σχολιάζει επίσης, την πρόοδο που έκανε η Κίνα στον τομέα της παραγωγής επιβατικών αεροσκαφών με το αεροσκάφος C-919 για την κάλυψη των αναγκών στην εσωτερική αγορά της, υποδηλώνοντας την αποφασιστικότητα του Πεκίνου για την συμμετοχή της κινεζικής αεροπορικής βιομηχανίας, στον διεθνή ανταγωνισμό.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER