Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017 20:46

Ιατρεία τηλεϊατρικής στα υποκαταστήματα της θα ανοίξει η ρωσική τράπεζα Sberbank

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ιατρεία τηλεϊατρικής στα υποκαταστήματα της θα ανοίξει η ρωσική τράπεζα Sberbank

Η ρωσική τράπεζα Sberbank, η μεγαλύτερη κρατική τράπεζα της Ρωσίας προτίθεται να ανοίξει ιατρεία στα υποκαταστήματα της, τα οποία θα παρέχουν στους πελάτες της on-line ιατρικές υπηρεσίες, γράφει η εφημερίδα Kommersant.

Διαχειριστής του πρωτότυπου αυτού προγράμματος θα είναι η εταιρεία on-line ιατρικών υπηρεσιών DocDoc, στην οποία η Sberbank κατέχει το 80% των μετοχών.     

Το πρώτο ιατρείο τηλεϊατρικής θα είναι έτοιμο σ' ένα από τα υποκαταστήματα της τράπεζας στη ρωσική πρωτεύουσα τον Δεκέμβριο, Η τράπεζα πάντως ανακοίνωσε ότι πριν τεθεί  σε ισχύ ο νόμος για την τηλεϊατρική, οι υπηρεσίες αυτές θα παρέχονται δωρεάν.  

Η διευθύντρια μάρκετινγκ και εμπορίου της κρατικής εταιρείας «Medsi» Άλλα Κανουνίκοβα εκτιμά ότι η λειτουργία παρόμοιων ιατρείων τηλεϊατρικής, θα εξυπηρετεί ιδιαίτερα τους κατοίκους των περιοχών εκείνων που δεν έχουν εύκολη πρόσβαση στην ιατρική περίθαλψη. Επιπλέον, όπως δηλώνει η ίδια  «ένα σημαντικό τμήμα του πληθυσμού που διαμένει στις μεγάλες πόλεις, προτιμά να χρησιμοποιεί εφαρμογές τηλεϊατρικής, οι οποίες παρέχουν ιατρική βοήθεια χωρίς να βγαίνουν απ το σπίτι τους».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER