Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018 14:34

Milo: Φόρος τιμής στο εμβληματικό ρόφημα των Αυστραλών

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Milo: Φόρος τιμής στο εμβληματικό ρόφημα των Αυστραλών

Το Milo είναι ένα ρόφημα που επινόησε στις αρχές της δεκαετίας του 1930 ο Αυστραλός Τόμας Μέιν, για να αντιμετωπίσει προβλήματα υποσιτισμού του πληθυσμού στους Αντίποδες τα χρόνια της Μεγάλης Ύφεσης. Τα δύσκολα χρόνια. Οι Αυστραλοί το ερωτεύτηκαν! Έγινε το εμβληματικό ρόφημά τους.

Τώρα, προς τιμήν του, θα ανεγείρουν μια γιγάντια κονσέρβα Milo στην άκρη ενός αυτοκινητόδρομου, έξω από τη «γενέτειρα» του ροφήματος, τη Σμίθταουν.

«Μας έχει συνεπάρει ο βαθμός υποστήριξης στην Big Milo Tin» δήλωσε ο μάνατζερ του εργοστασίου, ο Ματ Όραμ. «Κάτι που ξεκίνησε σαν μια κεφάτη ιδέα γρήγορα εξελίχθηκε σε κάτι πολύ μεγαλύτερο, κι είμαστε όλο χαρά που θα ανταποδώσουμε κάτι στους θαυμαστές του Milo και θα γιορτάσουμε την 83χρονη αυστραλιανή κληρονομία του εμπορικού σήματος» πρόσθεσε.

Αρχικά, το Milo ήταν σε σκόνη, σήμερα διατίθεται ως ρόφημα, μπάρες σνακ ή δημητριακά για πρωινό.

Η κονσέρβα-μαμούθ του Milo θα είναι μια άξια προσθήκη στα «Μεγάλα πράγματα της Αυστραλίας» - οι αποστάσεις στους Αντίποδες είναι μεγάλες, άρα και τα «πράγματα» οφείλουν να είναι μεγάλα - τη σουρεαλιστική συλλογή παράλογα μεγάλων αντικειμένων που βρίσκει κανείς στο πλάι μεγάλων αυτοκινητόδρομων. Και τα οποία είναι τουριστικές ατραξιόν. Ανάμεσα σ' αυτά είναι το «The Big Prawn» (Η Μεγάλη Γαρίδα), το «The Big Banana» και το «The Big Marron» (Η Μεγάλη Καραβίδα).

«Με την ιστορία του Milo να έχει βαθιές ρίζες στη Σμίθταουν, θα είναι υπέροχο να μοιραστούμε αυτόν το εορτασμό με την τοπική κοινωνία και να βάλουμε αυτή τη σπουδαία πόλη στον χάρτη» τόνισε ο Ματ Όραμ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER