Τρίτη, 17 Απριλίου 2018 11:20

Άγνωστες λεπτομέρειες για τον βασιλικό γάμο της χρονιάς

Γράφτηκε από την
Άγνωστες λεπτομέρειες για τον βασιλικό γάμο της χρονιάς

Για τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ έχει χυθεί άπειρο μελάνι. Υπάρχουν όμως και κάποιος λεπτομέρειες οι οποίες δεν είναι και τόσο... γνωστές!

Ποιος πληρώνει: Η βασιλική οικογένεια θα πληρώσει για την τελετή, δηλαδή την εκκλησία, τα λουλούδια, τη μουσική και τη δεξίωση. Η Μέγκαν θα πληρώσει για το φόρεμα της αλλά την ασφάλεια θα την πληρώσει ο Βρετανός φορολογούμενος.

Η δεξίωση: Αν και στο γάμο έχουν κληθεί πάνω από 400 άτομα, μόλις 200 από αυτά έχουν κληθεί να παραβρεθούν στη δεξίωση που θα παραθέσει ο πρίγκιπας της Ουαλίας, Κάρολος, δηλαδή ο μπαμπάς του Χάρι στο Φρόγκμορ Χάους, ένα από τα πολλά σπίτια της βασιλικής οικογένειας στην αγγλική εξοχή.

Η μουσική: Οι φήμες το τελευταίο διάστημα έχουν φουντώσει σχετικά με το ποιοι καλλιτέχνες θα είναι εκεί για να τραγουδήσουν στην σημαντικότερη ημέρα του Χάρι και της Μέγκαν. Τα σενάρια πήραν πραγματικά φωτιά όταν ο Έλτον Τζον, στενός φίλος της πριγκίπισσας Νταϊάνα, ακύρωσε δύο προγραμματισμένες συναυλίες του στο Λας Βέγκας το Σαββατοκύριακο που θα πραγματοποιηθεί ο γάμος. Πάντως, έντονα ακούγεται και το όνομα των Spice Girls που ήταν το αγαπημένο συγκρότημα του Χάρι κατά την εφηβεία του.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
 


NEWSLETTER