Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018 22:39

Γιαγιά πόνταρε 280 λίρες στο όνομα του νέου πρίγκιπα της Βρετανίας κι έγινε πλούσια!

Γράφτηκε από την
Γιαγιά πόνταρε 280 λίρες στο όνομα του νέου πρίγκιπα της Βρετανίας κι έγινε πλούσια!

Η απίθανη έμπνευση μίας Βρετανίδας γιαγιάς για το όνομα του τρίτου παιδιού του Ουίλιαμ και της Κέιτ, αποδείχθηκε γούρικη και 100% σωστή.

Μία γιαγιά από το Ηνωμένο Βασίλειο αποφάσισε να ποντάρει στο όνομα που θα δινόταν στον νεογέννητο πρίγκηπα της χώρας και με λίγη τύχη κατάφερε να βγάλει ένα διόλου ευκαταφρόνητο μεροκάματο.

Πιο συγκεκριμένα, το ντελίριο σχετικά με τη γέννηση του τρίτου παιδιού του πρίγκηπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, είχε και στοιχηματικές προεκτάσεις.

Εκτός από τα τεράστια πονταρίσματα σχετικά με το φύλο και την ημερομηνία γέννησης του μικρού πρίγκηπα, η κατηγορία του ονόματος που θα δινόταν σε εκείνον συγκέντρωσε εκατομμύρια λίρες σε στοιχήματα, με χιλιάδες Βρετανούς να ακολουθούν την παράδοση, που είχε «χτιστεί» μετά τα γεννητούρια των προηγούμενων δύο παιδιών του ζεύγους.

Μία γιαγιά, όμως, μπορεί να υπερηφανεύεται ότι πέτυχε διάνα, καθώς προέβλεψε σωστά το ένα από τα τρία ονόματα που θα δοθούν στον πρίγκηπα, κερδίζοντας το χρηματικό ποσό των 5.100 λιρών Αγγλίας.

Η ευτυχισμένη γιαγιά, μάλιστα, πόνταρε στο στοίχημα το όνομα του δικού της νεογέννητου εγγονού, Λούις, ελπίζοντας η επιλογή της αυτή να αποδειχθεί γούρικη...

Και πράγματι, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ, το όνομα του 3ου κατά σειρά παιδιού του πριγκιπικού ζεύγους είναι το «Λούις Άρθουρ Κάρολος», στέλνοντας στο ταμείο την ηλικιωμένη fan της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Για την ιστορία αξίζει να ειπωθεί πως η επιλογή του ονόματος Λούις «πλήρωνε» 18 φορές το αρχικό ποντάρισμα του κάθε παίκτη, ενώ τα φαβορί Άρθουρ και Αλβέρτος έδιναν πολύ μικρότερες αποδόσεις σε όσους τα επέλεξαν.

Πηγή: www.gazzetta.gr


NEWSLETTER