Κυριακή, 06 Μαϊος 2018 08:39

«Γάζωσαν» αστυνομικούς στη Λεμεσό

Γράφτηκε από την
«Γάζωσαν» αστυνομικούς στη Λεμεσό

Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν, όταν τρία άτομα άνοιξαν πυρ εναντίον τους, στη Λεμεσό, το βράδυ του Σαββάτου.

Ολα ξεκίνησαν όταν αστυνομικός ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας, εντόπισε ένα όχημα που κινούνταν ύποπτα, στην περιοχή του Αγίου Σύλα.

Αμέσως, ενημέρωσε και έφτασε εκεί περιπολικό, ενώ ο ίδιος παρέμεινε στο σημείο και παρακολουθούσε διακριτικά το όχημα. Οταν έφτασε το περιπολικό, οι τρεις δράστες άνοιξαν πυρ με αυτόματο όπλο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα sigmalive.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε στο στήθος ο ένας αστυνομικός, ο οποίος νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας, έπειτα από πολύωρη χειρουργική επέμβαση. Ο δεύτερος αστυνομικός επίσης νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, καθώς φέρει διαμπερές τραύμα στην κοιλιακή χώρα.

Οι αρχές εκτιμούν ότι τραυματίστηκε και ο ένας εκ των τριών δραστών- που διέφυγαν πεζοί- καθώς στο όχημα που άφησαν πίσω τους εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος.

Η αστυνομία της Κύπρου καταζητεί τους Ευθύβουλο Γεώργη (ΒΟΥΛΗ), 31 ετών από την Πάφο και Χαράλαμπο Καλογερίδη, 33 ετών κάτοχο Ελληνικού διαβατηρίου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση 1.Συνομωσίας για φόνο, 2.Συνομωσίας προς διάπραξης κακουργήματος, 3.Απόπειρας φόνου, 4.Παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου, 5.Παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών και 6.Ρίψης πυροβολισμών σε κατοικημένη περιοχή.


NEWSLETTER