Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018 11:00

Εκστρατεία κατά της παχυσαρκίας από την Ιβάνα Τραμπ

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Εκστρατεία κατά της παχυσαρκίας από την Ιβάνα Τραμπ

Η Ιβάνα Τραμπ, πρώτη σύζυγος του Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, παίρνει τη σκυτάλη από την τέως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, τη Μισέλ Ομπάμα και εκστρατεύει κατά της παχυσαρκίας. Η Μισέλ, ως ένοικος του Λευκού Οίκου, είχε εγκαινιάσει την εκστρατεία «Let's Move!» και είχε πάρει και άλλες πρωτοβουλίες κατά της παιδικής παχυσαρκίας.

Σύμφωνα με το Page Six, αυτήν την εβδομάδα η Ιβάνα θα είναι οικοδέσποινα ενός event στο οποίο θα εγκαινιαστεί η εκστρατεία. Και το event θα φιλοξενηθεί στο Plaza Hotel, το οποίο διαχειριζόταν το ζευγάρι Ντόναλντ-Ιβάνα όταν το ξενοδοχείο ήταν ιδιοκτησίας του πρώτου, τη δεκαετία του 1980.

Για την εκστρατεία αυτή, η Ιβάνα συνεργάζεται με τον Τζανλούκα Μεκ, ο οποίος έχει επινοήσει την «Italiano Diet», που υπόσχεται στους ό,ποιους πιστούς ακολούθους ότι μπορούν να τρώνε «πάστα, κούκις και να χάνουν βάρος».

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της εκστρατείας «μια καινούργια δίαιτα κι ένα καινούργιο πρόγραμμα άσκησης θα ανακοινωθεί, πριν ξεκινήσει τουρνέ στις ΗΠΑ για να ενθαρρυνθούν και διδαχθούν εκατομμύρια πολίτες να αποκτήσουν καλύτερες συνήθειες σε φαγητό και άσκηση».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER