Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018 17:32

Απίστευτο: 20χρονος εμφανίστηκε στην κηδεία του!

Γράφτηκε από την

Η αγρύπνια και η μετέπειτα κηδεία έγιναν γιορτή όταν ο "νεκρός" εμφανίστηκε στην οικογένειά του ενώ εκείνοι θρηνούσαν.

Ένας νεαρός από το μικρό χωριό Santa Teresa της Παραγουάης επέστρεψε στην οικία του τρεις μέρες μετά την "εξαφάνισή" του, την ώρα που η οικογένειά του τελούσε την... κηδεία του. Ναι, σωστά διαβάσατε.
Οι γονείς, οι συγγενείς και οι φίλοι του 20χρονου Juan Ramon Alfonso Penayo θρηνούσαν για την απώλεια του, με τους οικείους του να έχουν πιστέψει πως έχασε τη ζωή του σε συμπλοκή συμμοριών. Το σώμα που έδειξαν οι Αρχές στην οικογένεια, ήταν απανθρακωμένο, ωστόσο η οικογένεια το αναγνώρισε ως εκείνο του γιου τους.
Η οικογένεια τέλεσε αγρύπνια στο χωριό του, ενώ την επόμενη μέρα, την ώρα που το φέρετρο όδευε προς το μνήμα, ο νεαρός εμφανίστηκε στο σημείο, αφήνοντας άφωνους τους πάντες.

Σύμφωνα με το BBC, το απανθρακωμένο σώμα που φερόταν να ανήκει στο Penayo επεστράφη στο νεκροτομείο, ενώ κανείς δεν εμφανίστηκε για να αναζητήσει τυχόν νεκρό.
Ο νεαρός δεν έδωσε εξηγήσεις πάντως για την εξαφάνισή του προς την οικογένειά του για τις τρεις μέρες που θεωρείτο αγνοούμενος. Οι Αρχές πραγματοποιούν έρευνα για το συμβάν.

Πηγή: news247.gr