Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018 09:40

Τραγωδία στην Κύπρο, νεκρό 5χρονο παιδί σε τροχαίο

Γράφτηκε από την

Στη σύλληψη του 34χρονου οδηγού που ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο στη Λάρνακα προχώρησε χθες η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή της Τροχαίας Αρχηγείου ο 34χρονος υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοτέστ με αρνητική ένδειξη, ήταν, ωστόσο, θετικός σε ναρκοτέστ, σύμφωνα με το sigmalive.com.

Πρόκειται για άνδρα από τη Βουλγαρία, μόνιμο κάτοικο Κύπρου, που συνελήφθη σε σχέση με το θανατηφόρο στον αυτοκινητόδρομο Δεκέλειας – Ριζοελιάς.

Πώς έγινε το τροχαίο

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε 34χρονος στον αυτοκινητόδρομο, κατευθυνόμενος προς Λάρνακα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονος, έχοντας συνοδηγό 35χρονη και συνεπιβάτες τρία παιδιά ηλικίας 3, 5 και 9 χρόνων. Μετά τη σύγκρουση το δεύτερο αυτοκίνητο ανατράπηκε εντός του αυτοκινητόδρομου, ενώ το πρώτο αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε επίσης εντός του αυτοκινητόδρομου, σε απόσταση 350 μέτρων περίπου από το σημείο της σύγκρουσης.

Εναντίον του 34χρονου, εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, βάσει του οποίου αυτός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Την ίδια ώρα τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κάνει από το απόγευμα, η φωτογραφία από το αναποδογυρισμένο διπλοκάμπινο όχημα εντός του οποίου επέβαινε η οικογένεια του 5χρονου κοριτσιού που έχασε την ζωή του στο νέο θανατηφόρο.

Η 35χρονη μητέρα νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας σε σοβαρή κατάσταση, ενώ το 3χρονο παιδί, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται επίσης σε σοβαρή κατάσταση.

Η Τροχαία Λάρνακας διερευνά τα αίτια πρόκλησης του τροχαίου.