Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου 2018 18:53

Ιμπιζα: 59χρονη αποπλάνησε 14χρονο σε μπαλκόνι κι έλεγε πως είναι "άντρας"

Γράφτηκε από την

Μάρτυρας του περιστατικού ήταν η γιαγιά του ανήλικου. "Η μητέρα σου νομίζει ότι είσαι παιδί, εγώ όμως ξέρω ότι είσαι άντρας" άκουσε την 59χρονη να λέει στον εγγονό της.

Εκδικάζεται αυτές τις ημέρες η υπόθεση της 59χρονης Gail Dickinson από το Φάιφ της Σκοτίας, η οποία κατηγορείται ότι τον Ιούνιο του 2017 είχε σεξουαλική επαφή με ένα αγόρι ηλικίας μόλις 14 ετών στο μπαλκόνι του διαμερίσματος, όπου διέμενε στο Σαν Αντόνιο της Ίμπιζα. Την αποπλάνηση του ανήλικου κατήγγειλε η γιαγιά του, η οποία φέρεται να ήταν μάρτυρας στο περιστατικό.

Η Dickinson ήταν φίλης της οικογενείας του ανήλικου και είχε μεταβεί στο ισπανικό νησί μαζί με τη μητέρα, τον αδερφό και την γιαγιά του αγοριού. Διέμεναν όλοι μαζί σε διαμέρισμα που νοίκιασαν.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η γιαγιά του αγοριού στο δικαστήριο του Ντανφέρμλιμ, η 59χρονη φέρεται να πολιορκούσε ερωτικά τον 14χρονο. «Την άκουσα να του λέει ότι έχει "πολύ ωραίο πακέτο". Θεωρώ ότι αναφερόταν στα προσόντα του, και άρα θεωρώ ότι το σχόλιο ήταν εκτός ορίων.»

Η γιαγιά του παιδιού κατέθεσε ότι χρειάστηκε να χωρίσει την Dickinson από τον εγγονό της, όταν τους "τσάκωσε" στο σαλόνι να φλερτάρουν. Του ζήτησε να πάει στο δωμάτιό του και ο 14χρονος υπάκουσε αρχικά, στη συνέχεια ωστόσο η γιαγιά άκουσε ψιθύρους από το μπαλκόνι του διαμερίσματος. Μέσα από τις κουρτίνες του σαλονιού είδε την 59χρονη και τον 14χρονο να συνευρίσκονται ερωτικά. Η Dickinson μάλιστα φαίνεται να του έδινε οδηγίες, τις οποίες ο ανήλικος ακολουθούσε σχεδόν μηχανικά "σαν ρομπότ". Κάποια στιγμή μάλιστα φέρεται να του είπε: «Η μητέρα σου νομίζει ότι είσαι παιδί, εγώ όμως ξέρω ότι είσαι άντρας».

«Ήταν μια φρικτή κατάσταση. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήμουν πολύ σοκαρισμένη για να επέμβω. Δεν ήθελα να γίνει σαματάς» είπε η γιαγιά και αποκάλυψε ότι συγκρούστηκε με την 59χρονη λίγη ώρα αργότερα. «Μου είπε ότι "ήταν σαν να έβλεπα όνειρο. Είμαι απαίσια, πρέπει να με μισείς" συνέχισε». Η μάρτυρας είπε στην κόρη της και μητέρα του αγοριού τι συνέβη, η οποία ζήτησε από την Dickinson να φύγει από το σπίτι. Κατά την επιστροφή της οικογένειας στο σπίτι της, η μητέρα κάλεσε την αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό.

Ο 14χρονος είπε στο δικαστήριο ότι ήταν μεθυσμένος εκείνο το βράδυ και αρχικά προσπάθησε να κοιμηθεί αλλά στη συνέχεια πήγε στην Dickinson, η οποία τον οδήγησε στο μπαλκόνι για να συνευρεθούν ερωτικά. «Ήμουν έκπληκτος που συνέβη. Το επόμενο πρωί ξύπνησα και αισθανόμουν χάλια. Το είχα μετανιώσει. Δεν θα συνέβαινε ποτέ αν ήμουν νηφάλιος.»

Η 59χρονη από πλευράς της αρνείται ότι είχε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή με τον ανήλικο, παραδέχεται όμως ότι τον φίλησε, τον θώπευσε και προχώρησε σε στοματικό έρωτα.

Η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πηγή: news247.gr