Παρασκευή, 07 Σεπτεμβρίου 2018 14:34

Φρουρός του Πούτιν πέταξε τη σύντροφο του από το μπαλκόνι

Γράφτηκε από την
Φρουρός του Πούτιν πέταξε τη σύντροφο του από το μπαλκόνι

Συνελήφθη μέλος της φρουράς του Βλάντιμιρ Πούτιν, ως ύποπτος για τον ξυλοδαρμό και το θάνατο της 21χρονης συντρόφου του.

Η αστυνομία του Καζάν, στο Ταρταστάν, συνέλαβε μέλος της Εθνικής Φρουράς της Ρωσίας (Rosgvardia), ως ύποπτο για τη δολοφονία της 21χρονης κοπέλας του, Elnara Karakhanova.

Σύμφωνα με το "Вечерней Казани", ο Marat Sakhapova, ο οποίος ανήκει στα υψηλόβαθμα στελέχη της φρουράς του Vladimir Putin, τσακώθηκε με την νεαρή φοιτήτρια, την 1η ημέρα του Σεπτεμβρίου. Ο 28χρονος άρχισε να χτυπά το κορίτσι και μετά το πέταξε από το μπαλκόνι του διαμερίσματος τους, στον 6ο όροφο της πολυκατοικίας στην οποία έμενε.

Ο ιατροδικαστής επισήμανε πως την είχε χτυπήσει τόσο πολύ που δεν αναγνωριζόταν. Κατά τη σύλληψη του, ο φερόμενος ως δράστης ήταν μεθυσμένος. Στην έρευνα οι αρχές βρήκαν στοιχεία πως ήταν οπαδός του σαδομαζοχισμού, βάσει των αναζητήσεων και της δραστηριότητας του στα social media.

Ομολόγησε τα χτυπήματα, όχι όμως και τη δολοφονία
Η αδελφή του θύματος δήλωσε ότι τον περασμένο Γενάρη, ο Sakhapova είχε χτυπήσει ξανά την Εlnara, τόσο που χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες (εμφάνισε και σχετικά στοιχεία). "Τη ζήλευε παράφορα και ήταν πολύ βίαιος μαζί της. Εκείνη ήθελε να τον καταγγείλει στις αρχές, αλλά φοβόταν για τη ζωή της, γιατί ο Marat είναι μέλος του στρατού και έχει σχέσεις με την αστυνομία".

Ενώπιον του δικαστή, ο Sakhapova, ο οποίος έως το 2016 ήταν μέλος των ΜΑΤ της Ρωσίας, ομολόγησε πως διαπληκτίστηκε με τη σύντροφο του, όχι όμως, ότι τη σκότωσε και ζήτησε συγγνώμη από τους γονείς της, λέγοντας πως "ξέρω ό,τι τα λόγια μου δεν έχουν καμία αξία για εσάς, αλλά πραγματικά λυπάμαι". Οι συγγενείς της αδικοχαμένης κοπέλας εμφάνισαν το ημερολόγιο της, στο οποίο έγραφε πως στόχοι της ήταν να κάνει μια δική της δουλειά και να βρει το άλλο της μισό. Οι δυο συγκάτοικοι της Elnara επίσης κατέθεσαν ότι δεν είχε θίξει ποτέ θέμα κατάθλιψης ή δυστυχίας και πως ήταν ένα χαρούμενο κορίτσι, με όνειρα.

Το 2012 είχε συλληφθεί, έπειτα από καταγγελία της πρώην συζύγου του, Zarina Sakhapova πως την χτυπούσε. Λίγες ημέρες μετά, η γυναίκα απέσυρε τη μήνυση και την Πέμπτη 6/9, εμφανίστηκε στο δικαστήριο να καταθέσει εναντίον του.

Στη δίκη εμφανίστηκαν οι γονείς της άτυχης κοπέλας, με τη μητέρα της να ουρλιάζει "γιατί σκότωσες την κόρη μου;" και να επιτίθεται στον 28χρονο, ο οποίος θα περάσει τους δυο επόμενους μήνες -μέχρι τη δίκη- στη φυλακή.

Πηγή: news247.gr


NEWSLETTER