Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018 15:11

Τα Γαλλικά Ταχυδρομεία θα παραδώσουν σχεδόν 78 εκατομμύρια δέματα ενόψει Χριστουγέννων

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τα Γαλλικά Ταχυδρομεία θα παραδώσουν σχεδόν 78 εκατομμύρια δέματα ενόψει Χριστουγέννων

Δεν είναι μόνο ο Αη-Βασίλης και η ομάδα του που εργάζονται πυρετωδώς ενόψει των εορτών. Τα Γαλλικά Ταχυδρομεία προβλέπουν να παραδώσουν σχεδόν 78 εκατομμύρια δέματα την περίοδο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου, ένας αριθμός ακόμη μεγαλύτερος σε σχέση με το 2017.

Η επιχείρηση ανακοίνωσε στα τέλη Νοεμβρίου ότι αναμένει να διακινήσει 11% περισσότερα δέματα για τα Χριστούγεννα του 2018 σε σχέση με πέρυσι, μια νέα αύξηση της δραστηριότητας που συνδέεται άμεσα με την άνθιση του ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως ανακοίνωσε. "Στο τέλος της χρονιάς, οι παραγγελίες στο Διαδίκτυο αυξάνονται πολύ", θυμίζουν τα Ταχυδρομεία που διασφαλίζουν σχεδόν το 60% της αγοράς στις υπηρεσίες παράδοσης κατ΄οίκον.

Τα Ταχυδρομεία αναμένουν "ένα νέο ρεκόρ 2,8 εκατομμυρίων δεμάτων να διακινηθεί την ημέρα με τη μεγαλύτερη κίνηση", έναντι ενός εκατομμυρίου σε μια κανονική περίοδο. Για να αντιμετωπίσει αυτή την εποχική κορύφωση της διακίνησης δεμάτων, η επιχείρηση διπλασιάζει σε 500 τον αριθμό των φορτηγών που χρησιμοποιεί καθημερινά για την παράδοση δεμάτων σε εθνική εμβέλεια.

Η κρατική επιχείρηση προβλέπει επίσης να προσλάβει 3.000 εργαζόμενους με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου και προσωρινής απασχόλησης για την περίοδο αυτή, διευκρινίζοντας ότι συνολικά "απασχολούνται 100.000 ταχυδρόμοι, διανομείς, υπάλληλοι για την εξυπηρέτηση των πελατών στα ταχυδρομεία". Ορισμένα κέντρα διακίνησης δεμάτων θα ανοίγουν τις Κυριακές με συνεργάτες που θα "εργάζονται σε εθελοντική βάση", όπως ανακοίνωσε.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER