Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019 10:20

ΗΠΑ: Βιβλίο περιγράφει τον Τραμπ περιστοιχισμένο από μια ομάδα «εκτός ελέγχου»

Γράφτηκε από την
ΗΠΑ: Βιβλίο περιγράφει τον Τραμπ περιστοιχισμένο από μια ομάδα «εκτός ελέγχου»

Ένα νέο βιβλίο σχετικά με τη διοίκηση του Ντόναλντ Τραμπ περιγράφει έναν Αμερικανό πρόεδρο περιστοιχισμένο από μια ομάδα που είναι ορισμένες φορές «εκτός ελέγχου», που αρέσκεται στις προδοσίες, για να μπορέσει να επιβιώσει στο χάος, που επικρατεί στον Λευκό Οίκο, σύμφωνα με τα αποσπάσματα που δημοσιεύτηκαν σήμερα στον Τύπο.

Το βιβλίο με τίτλο «Η ομάδα από τις οχιές: οι 500 φανταστικές ημέρες μου στον Λευκό Οίκο του Τραμπ», που θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα στις ΗΠΑ, φέρει την υπογραφή του Κλιφ Σιμς, ενός πρώην ειδικού συμβούλου του 45ου προέδρου. Ο Σιμς συμμετείχε στην εκστρατεία του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου προτού εισχωρήσει στις υπηρεσίες επικοινωνίας του Λευκού Οίκου.

Τα αποσπάσματα του βιβλίου των 384 σελίδων δημοσιεύτηκαν από τη Washington Post, το κρατικό ραδιοφωνικό δίκτυο NPR και τον ενημερωτικό ιστότοπο Axios.

Σύμφωνα με την Ποστ, στο βιβλίο περιγράφονται «σκηνικά χάους, δυσλειτουργίας και διπροσωπίας σε συνδυασμό με χοντροκοπιές μεταξύ του προέδρου, των μελών της οικογένειάς του και κυβερνητικών αξιωματούχων».

Αποφεύγοντας τις κολακείες , ο συγγραφέας κάνει κι ο ίδιος την αυτοκριτική του, καθώς παραδέχεται ανοικτά ότι τον είχε συνεπάρει η φιλοδοξία, σημειώνει η αμερικανική εφημερίδα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
 


NEWSLETTER