Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019 18:35

Serial killer στην Κύπρο: Συνελήφθη και για τρίτο φόνο ο "Ορέστης"

Γράφτηκε από την
Serial killer στην Κύπρο: Συνελήφθη και για τρίτο φόνο ο "Ορέστης"

Καταιγιστικές εξελίξεις με το δολοφόνο γυναικών στην Κυπρο. Ο 35χρονος αξιωματικός συνελήφθη ξανά, αυτή τη φορά για το φόνο και τρίτης γυναίκας που ερευνούν οι αρχές.

Νέο ένταλμα σύλληψης κατά του 35χρονου ίλαρχου, εκδόθηκε από την αστυνομία της Κύπρου, μετά από μαρτυρία που εξασφαλίστηκε, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με νέα υπόθεση φόνου εκ προμελέτης και απαγωγής με σκοπό το φόνο.

Όπως μεταδίδει το Philenews, επικαλούμενο έγκυρες πληροφορίες, δεν εντοπίστηκε τρίτο πτώμα, ωστόσο πρόκειται για υπόθεση που αφορά υποψήφιο θύμα, το οποίο αγνοείται από το Δεκέμβριο του 2017 και η μητέρα της οποίας απηύθυνε έκκληση μέσω τηλεοράσεως για εντοπισμό της κόρης της. Όπως μεταδίδει το politis.com.cy εναντίον του 35χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονία της ελλείπουσας Maricar Valdez 30 ετών από τις Φιλιππίνες, της οποίας τα ίχνη χάθηκαν τον Δεκέμβριο του 2017.

Την Μεγάλη Πέμπτη, ο 35χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου θα υποβληθεί αίτημα για περαιτέρω κράτηση του, σε σχέση με την νέα υπόθεση. Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: news247.gr


NEWSLETTER