Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019 21:48

Νεκρός ο Ινδός Χουντίνι που βούτηξε αλυσοδεμένος στον Γάγγη

Γράφτηκε από την
Νεκρός ο Ινδός Χουντίνι που βούτηξε αλυσοδεμένος στον Γάγγη

Ο 40χρονος είχε δεθεί με αλυσίδες και είχε πηδήξει στον ποταμό για να αποδείξει ότι μπορούσε να λυθεί σε δευτερόλεπτα, όπως ο διασημότερος μάγος όλων των εποχών.

Η σορός ενός Ινδού μάγου, που είχε βουτήξει στον ποταμό Γάγγη δεμένος με αλυσίδες για να αποδείξει ότι μπορούσε να λυθεί σε δευτερόλεπτα, όπως ακριβώς ο Χουντίνι, βρέθηκε στον ποταμό το βράδυ της Δευτέρας, έγινε γνωστό από την αστυνομία.

Ο Σανσάλ Λαχίρι, γνωστός με το ψευδώνυμο "Τζαντούγκαρ Μαντρέικ" ("Ο μάγος Μαντρέικ") αγνοείτο από την Κυριακή. Είχε πηδήξει στο ποτάμι από έναν γερανό, μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του, πολλών μέσων ενημέρωσης και αστυνομικών που είχαν συγκεντρωθεί στις όχθες.

Όμως ο 40χρονος άνδρας δεν ξαναβγήκε στην επιφάνεια κι αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του.

Πριν από την προσπάθειά του, ο Λαχίρι είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι είχε επιχειρήσει την ίδια απόδραση, στο ίδιο σημείο πριν από 21 χρόνια.

"Ήμουν αλυσοδεμένος μέσα σε ένα γυάλινο κλουβί και με πέταξαν στο νερό από τη γέφυρα Χοουράχ. Χρειάστηκα 29 δευτερόλεπτα για να βγω" είχε εξηγήσει.
Παραδέχτηκε εντούτοις ότι αυτήν τη φορά τα πράγματα θα ήταν πιο δύσκολα. "Αν καταφέρω να απελευθερωθώ, θα είναι μαγικό. Αν όχι, θα είναι τραγωδία".

Το 2013 ο Λαχίρι προσπάθησε να παρουσιάσει για άλλη μια φορά την απόδραση από το γυάλινο κλουβί αλλά τότε οι θεατές του επιτέθηκαν όταν κάποιοι παρατήρησαν την "αόρατη" πόρτα του θαλαμίσκου από την οποία θα έβγαινε.

Πηγή: www.news247.gr


NEWSLETTER