Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 17:30

Λας Βέγκας: Έκανε ένεση με καθαριστικό πισίνας, τσιμέντωσε και σκότωσε 24χρονο μοντέλο

Γράφτηκε από την

Ένα μοντέλο που αγνοούνταν εδώ και πέντε μήνες βρέθηκε νεκρό. Έπειτα από έρευνα η Αστυνομία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο δράστης της έκανε ένεση με καθαριστικό πισίνας, την τσιμέντωσε και στη συνέχεια τη στραγγάλισε.

Εντοπίστηκε το πτώμα ενός 24χρονου μοντέλου στις ΗΠΑ που είχε εξαφανιστεί πριν από πέντε μήνες και όπως όλα δείχνουν βρήκε φρικτό θάνατο.
Συγκεκριμένα, οι Αρχές εντόπισαν ένα πτώμα που εκτιμούν ότι ανήκει στην 24χρονη Esmeralda Gonzalez, τα ίχνη της οποίας είχαν εξαφανιστεί πριν από πέντε μήνες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Independent, το πτώμα της άτυχης κοπέλας βρέθηκε τσιμεντωμένο στην έρημο του Λας Βέγκας, είχε σημάδια στραγγαλισμού και της είχε γίνει ένεση με καθαριστικό πισίνας.
Οι Αρχές δέχτηκαν ανώνυμες πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο 45χρονος γείτονας της κοπέλας, Cristopher Prestipino, εμπλέκεται στη μυστηριώδη εξαφάνισή της.
Στη συνέχεια, έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, οι Αρχές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η κοπέλα αιχμαλωτίστηκε και δολοφονήθηκε. Σύμφωνα με τα έγγραφα του δικαστηρίου ο Prestipino τη στραγγάλισε και της έκανε ένεση με το καθαριστικό. Στη συνέχεια νοίκιασε ένα βανάκι και την πέταξε στην έρημο.

Ο Prestipino συνελήφθη την Παρασκευή και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για δολοφονία από πρόθεση και απαγωγή, ενώ ακόμη συνελήφθη και μία 31χρονη με την κατηγορία της συνεργίας.

Πηγή: news247.gr