Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 12:30

Το «Σπίτι της οικογένειας Άνταμς» νοικιάζεται στο Μπρούκλιν

Γράφτηκε από την
Το «Σπίτι της οικογένειας Άνταμς» νοικιάζεται στο Μπρούκλιν

Γιορτάστε το Χάλογουιν κλείνοντας δωμάτιο σε ξενοδοχείο που σχεδιάστηκε έτσι για να είναι ίδιο με το θρυλικό σπίτι της οικογένειας Άνταμς, «για μία απόλυτα ανατριχιαστική, μυστηριώδη και τρομακτική εμπειρία», όπως αναφέρεται στην περιγραφή του καταλύματος.

Οι λάτρεις των ταινιών τρόμου και της οικογένειας Άνταμς θα πρέπει να κάνουν κράτηση καθώς το ξενοδοχείο θα είναι διαθέσιμο για τέσσερις νύχτες από τις 29 Οκτωβρίου, έναντι 101 δολαρίων για μία διανυκτέρευση.

Το ξενοδοχείο - που θυμίζει στα πάντα το μυστηριώδες και τρομακτικό σπίτι της κινηματογραφικής οικογένειας - δημιουργήθηκε από το Booking.com σε ένα αρχοντικό του 19ου αιώνα στο Μπρούκλιν, στη γειτονιά Χιλ Κλίντον, καλύπτει έκταση 350 τ.μ. και διαθέτει τρία υπνοδωμάτια.

Το ανατριχιαστικό κτίσμα είναι πλήρως διακοσμημένο με στοιχεία αφιερωμένα σε κάθε μέλος της οικογένειας, τον μηχανικό εξοπλισμό στο δωμάτιο του Πάγκσλεϊ Άνταμς, αποκεφαλισμένες κούκλες στο σαλόνι για παιχνίδι με τη Γουένσντεϊ Άνταμς και τα σαρκοφάγα φυτά που η Μορτίσια Άνταμς αγαπά.

Ολόκληρη την εμπειρία συνοδεύουν «τρομακτικά σνακ, προβολή ταινιών μεγάλου μήκους, ανέσεις και πολλά άλλα» σύμφωνα με δελτίο τύπου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER