Πέμπτη, 07 Νοεμβρίου 2019 15:30

Κωνσταντινούπολη: Νεκρά τέσσερα αδέρφια μέσα στο σπίτι τους

Γράφτηκε από την

Τέσσερα μεσήλικα αδέρφια βρέθηκαν την Τετάρτη νεκρά στο διαμέρισμά τους στην Κωνσταντινούπολη και στη συνοικία Φατίχ.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα τουρκικά Μέσα κάνουν λόγο για τετραπλή αυτοκτονία δύο ανδρών και δύο γυναικών, ηλικίας 48, 54, 56 και 60 ετών. Και τα τέσσερα αδέρφια ήταν ανύπαντρα και διέμεναν μαζί στο σπίτι.

Οι γείτονες βρήκαν ένα σημείωμα το οποίο έγραφε: «προσοχή, υπάρχει κυάνιο» και άμεσα κάλεσαν την αστυνομία η οποία μπήκε στο διαμέρισμα και βρήκε τα πτώματα.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, οι Αρχές πίστεψαν πως οι τέσσερις άνθρωποι είχαν αυτοκτονήσει έπειτα από κατάποση μεγάλων ποσοτήτων κατασταλτικών, ωστόσο φαίνεται ότι οι θάνατοι οφείλονται σε δηλητηρίαση από κυάνιο.

Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το πως τα τέσσερα αδέρφια έβαλαν τέλος στη ζωή τους, με τα πτώματα να έχουν μεταφερθεί στον ιατροδικαστή.

Ορισμένες αναφορές κάνουν λόγο για ομαδική αυτοκτονία, η οποία εξετάζεται, ενώ άλλες πως η μεγαλύτερη αδερφή έβαλε το κυάνιο μέσα σε ένα μπουκάλι με χυμό τον οποίο έδωσε στα αδέρφια της και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή της.

Σύμφωνα πάντως με τους γείτονες, τα τέσσερα αδέρφια αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα από τα χρέη που της άφησε η μητέρα τους, η οποία πέθανε πριν από τρία χρόνια.