Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2019 14:50

Ξόδεψε 4 χρόνια για να φτιάξει αντίγραφο του Batmobile - Με κινητήρα Boeing (Βίντεο)

Γράφτηκε από την
Ξόδεψε 4 χρόνια για να φτιάξει αντίγραφο του Batmobile - Με κινητήρα Boeing (Βίντεο)

Οι φανατικοί θαυμαστές του Batman σίγουρα θα ενθουσιαστούν με την είδηση: ένας άνδρας στο Ιλινόι των ΗΠΑ αφιέρωσε επί τέσσερα χρόνια τον ελεύθερο χρόνο του για να κατασκευάσει ένα κανονικού μεγέθους αντίγραφο του Batmobile, του αυτοκινήτου του Batman.

Ο Μπράιαν Χέντλερ δήλωσε ότι πήρε αμάξωμα της General Motors και δημιούργησε το αντίγραφο του αυτοκινήτου από την ταινία Batman του 1989 με πρωταγωνιστή τον Μάικλ Κίτον, και μάλιστα του πρόσθεσε και μια μηχανή jetBoeing.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, το εγχείρημα του Χέντλερ προσέλκυσε, ως αναμενόμενο, το ενδιαφέρον αρκετών αμερικανικών ΜΜΕ, που πρόβαλαν εκτενή ρεπορτάζ για το αντίγραφο του “Batmobile”.

To «Μεγάλο Μαύρο Αυτοκίνητο» όπως αποκαλεί ο δημιουργός του το Batmobile, του μπορεί να ανυψωθεί και να κάνει περιστροφή 360 μοιρών. «Είναι το πρώτο αυτοκίνητο στον κόσμο που το κάνει», καμάρωσε μιλώντας στο δίκτυο WGN-TV. Ο Μπράιαν Χέντλερ δήλωσε ότι το αυτοκίνητο δεν μπορεί να κυκλοφορήσει στον δρόμο, αλλά ελπίζει να χρησιμοποιήσει τελικά το όχημα για φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.

Το ίδιο αυτοκίνητο που παρουσιάστηκε στην ταινία του 1989 χρησιμοποιήθηκε και στη δεύτερη συνέχεια του Τιμ Μπάρτον “Batman Retuns” ενώ, το 1996 μπήκε στη λίστα με τα πιο αναγνωρίσιμα αυτοκίνητα στην ιστορία του κινηματογράφου.


NEWSLETTER