Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2015 20:10

Θα σε κάνει να κλάψεις ο λόγος που αυτός ο πατέρας έκανε τατουάζ

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Θα σε κάνει να κλάψεις ο λόγος που αυτός ο πατέρας έκανε τατουάζ

Ένας απίστευτος μπαμπάς ξύρισε το κεφάλι και έκανε τατουάζ το εμφύτευμα που έχει τοποθετήσει η κόρη του στο αριστερό της αυτί για να είναι ίδιοι.

Ο Alistair Campbell από τη Νέα Ζηλανδία ξύρισε το κεφάλι του προκειμένου να κάνει ένα τατουάζ για να συμπαρασταθεί στην 6χρονη κόρη του Charlotte. Η μικρή, που έχει γεννηθεί με προβλήματα ακοής, τοποθέτησε το πρώτο της κοχλιακό εμφύτευμα σε ηλικία τεσσάρων ετών. Ενώ, πρόσφατα χρειάστηκε να αλλάξει και να βάλει ένα νέο εμφύτευμα, με αποτέλεσμα ο πατέρας της να την στηρίξει με τον καλύτερο τρόπο. Έτσι, σε αυτό το δύσκολο "ταξίδι" η Charlotte θα έχει πάντα συνοδοιπόρο τον πατέρα της.

Η 6χρονη, που είχε εμφανίσει στην αρχή ήπια προβλήματα ακοής, ωστόσο η κατάσταση επιδεινώθηκε μέχρι που διαγνώστηκε ως κωφή στο αριστερό αυτί της, ενθουσιάστηκε από το νέο απόκτημα του πατέρα της.

Την φωτογραφία ανάρτησε στο Facebook ο ίδιος ο Alistair, υποστηρίζοντας ότι :"Το κάνω για την κόρη μου, όχι για μένα. Καθώς μεγαλώνει, θα αντιληφθεί πόση αγάπη κρύβεται πίσω από αυτό".

ΠΗΓΗ: news247.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER