Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015 17:44

Robin Williams: Ένας χρόνος από την αυτοκτονία του αγαπημένου ηθοποιού

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Robin Williams: Ένας χρόνος από την αυτοκτονία του αγαπημένου ηθοποιού

Ο Williams αυτοκτόνησε ένα χρόνο πριν, σαν σήμερα, χωρίς κανέναν φανερό λόγο, πέραν της χρόνιας μάχης του με την κατάθλιψη. 

O απροσδόκητος θάνατος-αυτοκτονία του Ρόμπιν Γουίλιαμς τον Αύγουστο του 2014 συνεχίζει να μας στοιχειώνει. 

Ένα χρόνο μετά, καμία επίσημη εξήγηση δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας για το γιατί επέλεξε να κρεμαστεί του εκείνη την μοιραία ημέρα. Πέρυσι η αστυνομία επέμενε ότι ο ηθοποιός δεν είχε αφήσει σημείωμα αυτοκτονίας και πως ο ίδιος δεν είχε δώσει ενδείξεις ότι ήθελε να αυτοκτονήσει. Ωστόσο, σύμφωνα με κάποια περιοδικά, υπήρχαν τελικά σημειώματα και μάλιστα αρκετά.

Σύμφωνα με δημοσιογράφους του περιοδικού GLOBE, βρέθηκαν τρία κομμάτια χαρτί όπου ο Ρόμπιν Γουίλιαμς είχε γραμμένα πάνω διάφορα λόγια που φανέρωναν την ψυχική του κατάσταση κατά τη διάρκεια των ημερών πριν την αυτοκτονία του. 

Το πρώτο έγραφε: «Εχω κουραστεί». Το δεύτερο: «Ώρα να φύγω». Το τρίτο σημείωμα έλεγε: «Δεν υπάρχει πλέον επιστροφή». Αν και κανένα από αυτά δεν είναι ένα τυπικό σημείωμα αυτοκτονίας και δεν προσφέρει πολλά ως εξήγηση για τον θάνατο του Robin - οι σημειώσεις αποκαλύπτουν ότι ο αγαπημένος ηθοποιός ήταν πολύ ταλαιπωρημένος και δυστυχισμένος.

Ένα χρόνο μετά ο ηθοποιός λείπει στην οικογένεια του, στους συναδέλφους του αλλά και τους εκατομμύρια οπαδούς του. 

Δείτε περισσότερα στο protothema.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER