Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2015 17:03

Έκαψε την Φεράρι του για να του πάρει ο μπαμπάς του καινούργια!

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Έκαψε την Φεράρι του για να του πάρει ο μπαμπάς του καινούργια!

Γιός εκατομμυριούχου από την Ελβετία έβαλε τρεις άνδρες να κάψουν την πανάκριβη Φεράρι του έτσι ώστε ο πατέρας του να του αγοράσει το καινούργιο μοντέλο.


Έχουν και οι πλούσιοι τα προβλήματά τους. Ιδίως ο γιός ενός εκατομμυριούχου Ελβετού, ο οποίος είχε βαρεθεί την Φεράρι που είχε στην κατοχή του και βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο να την ξεφορτωθεί. Πλήρωσε τρεις Σέρβους να κάψουν το αυτοκίνητό του, έτσι ώστε με τα χρήματα που θα εισέπραττε από την ασφάλεια αλλά και την βοήθεια του μπαμπά, θα αγόραζε το καινούργιο μοντέλο των 300.000 ευρώ.
Τα πράγματα πήγαν βάσει σχεδίου, και η Φεράρι καταστράφηκε ολοσχερώς από την φωτιά. Όμως κάμερες στο πάρκινγκ της Γερμανικής πόλης που την είχε παρκάρει, κατέγραψαν το γεγονός, και μετά από έρευνες βρήκαν τους τρεις Σέρβους, οι οποίοι άνοιξαν το στόμα τους. Έτσι η αστυνομία συνέλαβε το νεαρό πλουσιόπαιδο, το οποίο καταδικάστηκε σε 22 μήνες με αναστολή και 21.000 ευρώ πρόστιμο.
Βέβαια αυτά είναι ψίχουλα μπροστά στο χαρτζιλίκι του μπαμπά που ελάμβανε μηνιαίως ο εν λόγω 22χρονος, το οποίο πλησίαζε τα 10.000 ευρώ το μήνα. Τα οποία προφανώς δεν ήξερε πως να τα ξοδέψει. Είπαμε, έχουν και οι πλούσιοι τα δικά τους σοβαρά προβλήματα...
Πηγή: protothema.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER