Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015 21:34

Έρχεται ο απόλυτος παράδεισος 100 μέτρα κάτω από τη γη! (Φωτογραφίες)

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Έρχεται ο απόλυτος παράδεισος 100 μέτρα κάτω από τη γη! (Φωτογραφίες)

Τα έργα για την κατασκευή ενός υπερπολυτελούς ξενοδοχείου κορυφώνονται και μέσα στο 2015 αναμένεται να παραδοθεί το Intercontinental Shimao. Το μοναδικής αρχιτεκτονικής ξενοδοχείο βρίσκεται στην Κίνα, στους πρόποδες του βουνού Tianmenshan.

Ξεκινώντας από τη βάση του βουνού, το συγκρότημα θα χτιστεί σε ένα παλιό ορυχείο σε βάθος 100 μέτρων, το οποίο μάλιστα διαθέτει και νερό. Σχεδιασμένο από την εταιρεία Atkins, το νέο κτιριακό επίτευγμα θα διαθέτει 380 δωμάτια μοιρασμένα σε 19 ορόφους.

Δύο όροφοι θα βρίσκονται κάτω από τη στάθμη του νερού, ενώ θα υπάρχει ενυδρείο, υποβρύχιο εστιατόριο και φυσικά υποβρύχια δωμάτια. Το ξενοδοχείο θα είναι ορατό μόνο από την κοιλότητα του ορυχείου ενώ εξωτερικά θα είναι σχεδόν αφανές, αφού θα προεξέχει μόνο 15 μέτρα από το ύψος του εδάφους.

Ακριβώς απέναντί του και σε ίδιο ύψος, στο άλλο άκρο του κρατήρα, θα βρίσκεται ένας εντυπωσιακός καταρράκτης, προσφέροντας μαγευτικό θέαμα στους ενοίκους. Το έργο θα κοστίσει περισσότερα από 450 εκατομμύρια δολάρια και τα δωμάτια θα ξεκινούν από 300 δολάρια τη βραδιά.

ΠΗΓΗ: www.newsonly.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER