Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2015 18:14

Η φωτογραφία της χρονιάς που κάνει το γύρο του κόσμου (φωτογραφίες)

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Η φωτογραφία της χρονιάς που κάνει το γύρο του κόσμου (φωτογραφίες)

Η αστυνομία της Δανίας εκτελώντας άνωθεν εντολές έκλεισε την πρόσβαση των προσφύγων που ήθελαν να περάσουν από τα εδάφη της στην Σουηδία.

Οπως και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, έτσι και στη Δανία χιλιάδες πρόσφυγες προσπαθούν να βρουν μια νέα πατρίδα, μιας και η δική τους, τους έδιωξε κακήν κακώς από τον τόπο τους.

Εκτός από τις σκληρές σκηνές που παρατηρούμε καθημερινά, υπάρχουν και κάποιες άλλες που αποδεικνύουν ότι υπάρχει ανθρωπιά, αλληλεγγύη και κατανόηση στην κόλαση που βιώνουν οι άνθρωποι που ξεριζώθηκαν από τις εστίες τους.

Ειδικά για τα παιδιά, που πολλά εξ αυτών δεν καταλαβαίνουν καλά καλά τι έχει συμβεί όλοι μας θα πρέπει να προσπαθήσουμε να τους παρέχουμε μια ομαλή μετάβαση στην νέα τάξη πραγμάτων. Ετσι λοιπόν κι ένας Δανός αστυνομικός δεν δίστασε να καθίσει οκλαδόν στο οδόστρωμα για να παίξει με ένα προσφυγόπουλο από την Συρία.

Το κοριτσάκι, που έχει τόσο ταλαιπωρηθεί σ' όλο αυτό το ταξίδι στην ξενιτιά, ξεχνάει για λίγα λεπτά το δράμα που ζει χάρη στον αστυνομικό που της προσέφερε στιγμές χαράς κι ανεμελιάς. Οι φωτογραφίες κάνουν το γύρο του διαδικτύου εδώ και λίγες ημέρες...

ΠΗΓΗ: newsonly.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER