Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015 16:52

ΗΠΑ: Σεξομανής νοσοκόμος χρησιμοποιούσε στηθοσκόπιο ως... πέος!

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
ΗΠΑ: Σεξομανής νοσοκόμος χρησιμοποιούσε στηθοσκόπιο ως... πέος!

Παρενοχλούσε τις συναδέλφους του σε νοσοκομείο του Κουίνς στη Νέα Υόρκη.

 

Ένας νοσοκόμος στο Κουίνς της Νέας Υόρκης έκανε τη ζωή δύο συναδέλφων του «κόλαση», σύμφωνα με μηνυτήρια αναφορά των δύο γυναικών. 

Ο σάτυρος νοσοκόμος, Νέλσον Εσπινάλ, φερόταν σαν 15χρονος έφηβος που δεν μπορούσε να συγκρατήσει τις ορμές του, σύμφωνα με τις δύο νοσοκόμες, Κάθριν Ερμοσίλα και Μίριαμ Σαλαζάρ. 

«Σε αρκετές περιπτώσεις, ο νοσοκόμος έλεγε στις συναδέλφους του πόσο μόνος νιώθει και πόσες πολλές σεξουαλικές ορμές έχει και πως χρειάζεται γυναίκα. Όταν πλησίαζε γυναίκα συνάδελφος, ο Εσπινάλ φόραγε ιατρικά γάντια και της έλεγε να σκύψει, λέγοντας ότι θέλει να την εξετάσει, τοποθετόντας ένα στηθοσκόπιο ανάμεσα στα πόδια της και πιέζοντας το, σαν να ήταν πέος». 

Και ενώ οι δύο νοσοκόμες διαμαρτύρονταν στη διοίκηση του νοσοκομείου, σύμφωνα με τη μήνυση, δεν υπήρχε καμία επίπληξη και αλλαγή στη συμπεριφορά του Εσπινάλ. 

Αντιθέτως, οι ορμές του ήταν ασυγκράτητες και στρίμωχνε τις συναδέλφους του στους διαδρόμους προσπαθώντας να τις φιλήσει, «τρίβοντας το μόριό του επάνω μας», όπως λένε οι δύο γυναίκες που περιγράφουν τη ζωή τους στο νοσοκομείο ως κόλαση. 

Πηγή: protothema.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER