Σάββατο, 03 Οκτωβρίου 2015 23:16

ΗΠΑ: Αυτοκτόνησε τελικά ο μακελάρης του Όρεγκον

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
ΗΠΑ: Αυτοκτόνησε τελικά ο μακελάρης του Όρεγκον

Παρά τα όσα είχαν δημοσιοποιηθεί, ο αρχηγός της Αστυνομίας στο Όρεγκον ανακοίνωσε σήμερα επίσημα ότι ο δολοφόνος του Κολλεγίου στο Όρεγκον τελικά αυτοκτόνησε.

 

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες του τρόπου με τον οποίο εξουδετερώθηκε ο μακελάρης του Όρεγκον έκαναν λόγο για εκτέλεσή του από τις δυνάμεις της αστυνομίας. Όμως όπως ανακοίνωσε σήμερα ο αρχηγός της αστυνομίας της περιοχής, ο Κρις Χάρπερ Μέρσερ τελικά αυτοκτόνησε μέσα στο Κολλέγιο. Και αφού πριν είχε πάρει την ζωή άλλων εννέα ανθρώπων. 

Η αστυνομία, σε μία ιδιαίτερα φορτισμένη ατμόσφαιρα, ανακοίνωσε επίσης και τα ονόματα των θυμάτων. Μεταξύ των οποίων αρκετοί μαθητές αλλά και καθηγητές. Οι ηλικίες τους κυμαίνονταν από 18 έως 67 ετών. 

Επίσης ανακοίνωσαν ότι ο τελικός αριθμός των όπλων που βρέθηκαν αποθηκευμένα στο σπίτι του ήταν 14. Ένα πραγματικό οπλοστάσιο δηλαδή, το οποίο δείχνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο το μέγεθος του προβλήματος της οπλοκατοχής στην Αμερική (και με την πολιτεία του Όρεγκον να είναι μία από τις φανατικότερες υποστηρικτές της).

Πηγή: protothema.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER