Σάββατο, 07 Νοεμβρίου 2015 19:15

Αίγυπτος: Δεν υπάρχουν ακόμη συμπεράσματα για τα αίτια της συντριβής του αεροσκάφους

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Αίγυπτος: Δεν υπάρχουν ακόμη συμπεράσματα για τα αίτια της συντριβής του αεροσκάφους

Ο αιγύπτιος επικεφαλής της ομάδας των ερευνητών για τη συντριβή του ρωσικού αεροσκάφους στη χερσόνησο του Σινά δήλωσε ότι "ένας θόρυβος ακούγεται το τελευταίο δευτερόλεπτο " των στοιχείων του Καταγραφέα Συνομιλιών του Πιλοτηρίου, ωστόσο "οι πρώτες παρατηρήσεις δεν επιτρέπουν τον εντοπισμό του αιτίου που προκάλεσε τη διάλυση του αεροσκάφους 23 λεπτά μετά την απογείωσή του".

Οπως διευκρίνισε ο Αϊμάν ελ-Μοκάντεμ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Κάιρο, "θα πραγματοποιηθεί φασματική ανάλυση για να προσδιορισθεί η προέλευση αυτού του θορύβου".

"Τα δεδομένα των δύο καταγραφέων της πτήσης μεταφέρθηκαν επιτυχώς...ο χρόνος ανάμεσα στην απογείωση και τις τελευταίες καταγραφές είναι 23 λεπτά και 14 δευτερόπλεπτα", διευκρίνισε.

Ο αιγύπτιος υπουργός Εξωτερικών Σάμεχ Σούκρι είχε δηλώσει προηγουμένως ότι η έρευνα δεν έχει επιτρέψει ακόμη την εξαγωγή συμπεράσματος.

"Δεν έχουμε αποκλείσει κανένα ενδεχόμενο, αλλά δεν υπάρχει διαμορφωμένη υπόθεση πριν από την ολοκλήρωση της έρευνας και τη σύνταξη πλήρους έκθεσης", είπε.

Αιγυπτιακή πηγή που παρακολουθεί την υπόθεση είχε δηλώσει χθες στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι η ανάλυση των δύο μαύρων κουτιών , σε συνδυασμό με τα στοιχεία που έχουν προκύψει από τον τόπο της συντριβής, δίνουν "ισχυρή προτεραιότητα" στην υπόθεση της βομβιστικής επίθεσης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER