Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2015 14:01

«Μις Κόσμος 2015» αναδείχθηκε η Μις Ισπανία

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
«Μις Κόσμος 2015» αναδείχθηκε η Μις Ισπανία

Η 23χρονη Ισπανίδα Μιρέια Λαλαγγούνα Ρόγιο είναι η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου, τουλάχιστον για το 2015, καθώς είναι αυτή που κέρδισε τον τίτλο «Μις Κόσμος 2015» που διεξήχθη στην Κίνα.

 

Η 23χρονη Μιρέια από την Βαρκελώνη έχει σπουδάσει φαρμακευτική και τώρα κάνει την μετεκπαίδευσή της στην διατροφολογία. Έχει κερδίσει τον ισπανικό διαγωνισμό Top Model και είναι ιδιαίτερα δραστήρια στο Instagram. «Επειδή είμαι όμορφη εξωτερικά δεν σημαίνει ότι δεν είμαι και πάρα πολύ όμορφη εσωτερικά. Νομίζω ότι θα πρέπει να είμαι η επόμενη Μις Κόσμος, διότι πιστεύω στις ισχυρές γυναίκες, πιστεύω επίσης ότι έχω κάτι μέσα στην καρδιά μου και πάντα προσπαθώ να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου… Μπορούμε να βρούμε την ευτυχία, βοηθώντας ο ένας τον άλλον», είπε στην επιτροπή η 23χρονη.

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Μις Ρωσία και την τρίτη η Μις Ινδονησία, ενώ την πρώτη πεντάδα συμπλήρωσαν οι καλλονές από το Λίβανο και την Τζαμάικα.

Η Μις Ρωσία μπροστά στην επιτροπή του διαγωνισμού δήλωσε: «Νομίζω ότι η βασική ιδέα του διαγωνισμού είναι η ομορφιά. Σκοπός μου είναι να κάνω τον εσωτερικό μου κόσμο πιο πλούσιο και να δείξω σε όλον τον κόσμο τη ζωή και την ευτυχία μου. Θα είναι μία τεράστια τιμή για μένα εάν με κάνετε μέλος της μεγάλης οικογένειας του Μις Κόσμος».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER