Σάββατο, 09 Ιανουαρίου 2016 10:10

Ψυχοπαθής σχεδίαζε να απαγάγει τα σκυλία του Ομπάμα

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ψυχοπαθής σχεδίαζε να απαγάγει τα σκυλία του Ομπάμα

Ο Σκοτ Στόκερτ απολογούμενος υποστήριξε ότι είναι ο Ιησούς Χριστός, οι γονείς του ο Τζον Κένεντι και η Μέριλιν Μονρόε και επρόκειτο να βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ.

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες είναι επιφορτισμένες με την προστασία της οικογένειας του εκάστοτε προέδρου των ΗΠΑ τον οποίο προσπαθούν να προφυλάξουν από κάθε πιθανό ή απίθανο κίνδυνο.

Σίγουρα, όμως, ποτέ δεν περίμεναν ότι θα έφταναν στο σημείο να ασχοληθούν με την υπόθεση ενός άνδρα που σχεδίαζε την απαγωγή των προεδρικών... σκύλων!

Πρόκειται για τον Σκοτ Στόκερτ από τη βόρεια Ντακότα ο οποίος συνελήφθη σε ξενοδοχείο αφού οι μυστικές υπηρεσίες αντιλήφθηκαν το σχέδιο του να απαγάγει τον Bo και τη Sunny, τα δύο πορτογαλικά σκυλιά του νερού της οικογένειας Ομπάμα.

Οι πράκτορες που συνέλαβαν τον Στόκερτ κατέσχεσαν όπλα και εκατοντάδες σφαίρες από το αυτοκίνητό του. Ο ίδιος απολογούμενος υποστήριξε ότι είναι ο Ιησούς Χριστός, οι γονείς του ο Τζον Κένεντι και η Μέριλιν Μονρόε και επρόκειτο να βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ.

Πηγή: protothema.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER