Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016 21:51

Το σχολείο των οργίων είναι στην Λουιζιάνα

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Το σχολείο των οργίων είναι στην Λουιζιάνα

Πριν λίγους μήνες δύο καθηγήτριες έκαναν τρίο με 16χρονο και τώρα άλλη μία εκπαιδευτικός έκανε σεξ μέσα στο σχολείο με μαθήτρια.

Πριν κοπάσει ο σάλος από το σεξουαλικό σκάνδαλο σε κολλέγιο της Λουιζιάνα και την αποκάλυψη ότι δύο καθηγήτριες είχαν ερωτικό τρίγωνο με 16χρονο μαθητή τους, άλλο ένα σκάνδαλο συγκλονίζει την τοπική κοινότητα και μάλιστα με ανάλλογο περιστατικό στο ίδιο σχολείο.

Όπως αποκαλύφθηκε μία καθηγήτρια είναι η τρίτη κατά σειρά που αντιμετωπίζει κατηγορίες για αποπλάνηση ανηλίκου. Πρόκειται για την 26χρονη Kimberly Naquin, καθηγήτρια Γεωγραφίας που όπως αποκαλύφθηκε είχε επί έναν χρόνο σεξουαλικές σχέσεις με 16χρονη μαθήτρια.

Την ανάρμοστη σχέση πρώτα ανακάλυψε συγγενής της μαθήτριας και στη συνέχεια το παραδέχτηκε και η 16χρονη. Καθηγήτρια και μαθήτρια έκαναν σεξ μέσα στο σχολείο, στο σπίτι της 26χρονης αλλά και στο σπίτι της ανήλικης

Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται και ο πατέρας της καθηγήτριας που είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του σχολείου.

Το σχολείο πλέον αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα καθώς μέσα σε λίγους μήνες αποκαλύφθηκαν δύο σεξουαλικά σκάνδαλα μεταξύ καθηγητριών και μαθητών - μαθητριών.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER