Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016 22:05

Ελβετία: Τεραστίων διαστάσεων χιονοστιβάδα τρομάζει δεκάδες οδηγούς (βίντεο)

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ελβετία: Τεραστίων διαστάσεων χιονοστιβάδα τρομάζει δεκάδες οδηγούς (βίντεο)

Μια κάμερα σε αυτοκίνητο κατέγραψε την δύναμη της φύσης σε όλο της το μεγαλείο και την καταστροφική ένταση μιας τεράστιας χιονοστιβάδας.

Το περιστατικό έγινε στην περιοχή Ράντα, στην κοιλάδα του Βαλέ στις Ελβετικές Άλπεις, και όπως φαίνεται ήταν άκρως εντυπωσιακό και πάρα πολύ τρομακτικό.

Οι οδηγοί των αυτοκινήτων βλέπουν το απίστευτο αυτό φυσικό φαινόμενο να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια τους. Και ενώ περιμένουν να τελειώσει κάποια στιγμή, συμβαίνει το αντίθετο. Το κύμα του χιονιού όλο και μεγαλώνει και σιγά-σιγά καλύπτει σχεδόν όλο το οπτικό πεδίο των οδηγών που βρίσκονται εκείνη την στιγμή στον δρόμο. Όπως μάλιστα φαίνεται, κάποιοι από αυτούς τρόμαξαν τόσο πολύ που έκαναν αναστροφή ενώ όλοι οι υπόλοιποι έβαλαν την όπισθεν προσπαθώντας να αποφύγουν τα χειρότερα.

Τα οποία όμως μαθαίνουμε δεν ήρθαν τελικά, καθώς η τεράστια αυτή χιονοστιβάδα εκτονώθηκε μέσα στην κοιλάδα που βρισκόταν κάτω από τον δρόμο. Οι πληροφορίες από το σημείο αναφέρουν ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί, αν και ο δρόμος παρέμεινε κλειστός για αρκετή ώρα από τις τεράστιες ποσότητες χιονιού που κάλυψαν ολόκληρη την περιοχή.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER