Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016 15:47

Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου στο Γκέτεμποργκ λόγω απειλής για βόμβα

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου στο Γκέτεμποργκ λόγω απειλής για βόμβα

Το αεροσκάφος της Scandinavian Airlines εκτελούσε την πτήση K1530 από το Λονδίνο στη Στοκχόλμη και προσγειώθηκε πριν λίγη ώρα στο στο αεροδρόμιο Λαντβέτερ.

Ένα αεροπλάνο της Scandinavian Airlines που εκτελούσε την πτήση K1530 από το Λονδίνο στη Στοκχόλμη πραγματοποίησε σήμερα αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Λαντβέτερ του Γκέτεμποργκ, μετά από απειλή για βόμβα.

Στο αεροσκάφος, το οποίο είχε αναχωρήσει σήμερα το πρωί από το Χίθροου, επέβαιναν συνολικά 72 άτομα. Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, μετά την προσγείωση στον αερολιμένα του Γκέτεμποργκ, όλοι οι επιβάτες απομακρύνθηκαν με ασφάλεια, ενώ ένα μεγάλο τμήμα του αεροδρομίου εκκενώθηκε για λόγους ασφαλείας.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, το αεροσκάφος της SAS ελέγχεται μέχρι αυτήν την ώρα από ειδικά συνεργεία πυροτεχνουργών που περίμεναν την άφιξή του. Προς το παρόν, οι εισερχόμενες πτήσεις παραμένουν μπλοκαρισμένες στο αεροδρόμιο, ωστόσο οι αναχωρήσεις εκτελούνται κανονικά.

Το Λαντβέτερ είναι το δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Σουηδίας και υποδέχεται περίπου 6 εκατομμύρια επιβάτες κάθε χρόνο.

Πηγή: protothema.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER