Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016 08:04

Ανοίγει τις πύλες της η 86η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ανοίγει τις πύλες της η 86η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης

Αύριο νωρίς το πρωί, θα ανοίξουν οι πύλες της 86ης Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Η φετινή διοργάνωση παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον γιατί όλες οι σημαντικές αυτοκινητοβιομηχανίες θα εκθέσουν τα νέα μοντέλα τους καθώς και τις προτάσεις τους για τα μελλοντικά οχήματα.

Το πρόγραμμα καθορίζει η Τρίτη 1 Μαρτίου και η Τετάρτη 2 Μαρτίου να είναι αφιερωμένες στους εκπροσώπους του Τύπου ενώ από την Πέμπτη 3 Μάρτιου η έκθεση θα υποδέχεται τους φίλους της αυτοκίνησης και της τεχνολογίας. Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή έως την Κυριακή 13 Μαρτίου.

Περισσότερες από 200 εκθέτες από 30 χώρες συμμετέχουν στην ελβετική έκθεση. Στη λίστα περιλαμβάνονται όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές αυτοκινήτων, οι κορυφαίοι σχεδιαστές αυτοκινήτων, οίκοι βελτιώσεων καθώς και εταιρείες που ειδικεύονται στη κατασκευή τμημάτων των αυτοκινήτων.

Η έκθεση καταλαμβάνει 77.323 τετραγωνικά μέτρα και επτά εκθεσιακούς χώρους στο εκθεσιακό κέντρο Palexpo. Η πρόσβαση στην έκθεση είναι εύκολη γιατί το εκθεσιακό κέντρο Palexpo, βρίσκεται δίπλα στο αεροδρόμιο. Επίσης, οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να μετακινηθούν με το τρένο, το οποίο έχει σταθμό στο αεροδρόμιο καθώς και με λεωφορεία. Οι διοργανωτές υπολογίζουν ότι οι επισκέπτες θα φθάσουν τους 700.000 κατά τη διάρκεια των δεκατριών ημέρων που θα διαρκέσει η φετινή έκθεση.

Κατά την διάρκεια των δυο πρώτων ημέρων(1 και 2 Μάρτιου) έχουν προγραμματιστεί περίπου 70 επίσημες συνεντεύξεις στα περίπτερα των εταιρειών. Οι περισσότερες συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 1 Μάρτιου. Περίπου 10.000 εκπρόσωποι των μέσων μαζικής ενημέρωσης από όλο τον κόσμο έχουν δηλώσει συμμετοχή στη φετινή έκθεση της Γενεύης.

Η Διεθνής Έκθεση της Γενεύης, συμπεριλαμβάνεται στο Top 5 των διεθνών εκθέσεων σε όλο τον κόσμο και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER