Κυριακή, 06 Μαρτίου 2016 10:00

Ανθρώπινα υπολείμματα βρέθηκαν σε βαρέλια με θειικό οξύ στο Μεξικό

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ανθρώπινα υπολείμματα βρέθηκαν σε βαρέλια με θειικό οξύ στο Μεξικό

Ανθρώπινα λείψανα βρέθηκαν σε βαρέλια με θειικό οξύ στην πολιτεία Πουέμπλα του νότιου και κεντρικού Μεξικού, τα οποία ανήκαν σε ενήλικες άνδρες, ανακοίνωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης της πολιτείας.

Η κυβέρνηση της πολιτείας είχε επιβεβαιώσει νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι βρέθηκαν σε 10 φάρμες παραγωγής γαλακτοκομικών βαρέλια με θειικό οξύ που περιείχαν ανθρώπινα υπολείμματα.

Τα λείψανα «ανήκουν σε ενήλικες άρρενες, εξετάζονται από ειδικούς στο Σαν Αντρές Κάλπαν για να εξαχθεί γενετικό υλικό. Δεν υπάρχει καμιά ένδειξη ότι ανάμεσά τους βρίσκονταν γυναίκες ή ανήλικοι», σύμφωνα με μια ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης της Πουέμπλα που δημοσιοποιήθηκε χθες Σάββατο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε ΜΜΕ, τα λείψανα μπορεί να ανήκουν σε πρόσωπα που είχαν απαχθεί στον δήμο Σουατλανσίνγο, όπου ένοπλοι σκότωσαν τουλάχιστον δύο ανθρώπους κι απήγαγαν άγνωστο αριθμό άλλων σε ένα πανηγύρι.

Οι αρχές δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσουν το δημοσίευμα, ενώ επισήμαναν πως το τελευταίο διάστημα έχουν λάβει μόλις έξι καταγγελίες για απαγωγές.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER