Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017 00:26

Έχεις κι εσύ «ψωμάκια»; Οριστικό αντίο σε μία ημέρα

Γράφτηκε από την
Έχεις κι εσύ «ψωμάκια»; Οριστικό αντίο σε μία ημέρα

Έκλεισες το δωμάτιο των διακοπών και τα εισιτήρια σου, ψώνισες με τις εκπτώσεις τα αγαπημένα σου ρούχα και ένα ολοκαίνουριο μαγιό και ετοιμάζεις τις βαλίτσες σου για να φύγεις για διακοπές. Οι τελευταίες πρόβες στον καθρέφτη σου όμως, σε φέρνουν αντιμέτωπη με τον χειρότερο εχθρό σου, τα «ψωμάκια». 

Το τοπικό πάχος έχει εγκατασταθεί στα επίμαχα σημεία και το συσσωρευμένο λίπος αρνείται να φύγει όσες προσπάθειες και αν κάνεις με εξαντλητικές δίαιτες και γυμναστική. Στην υπερσύγχρονη κλινική Cosmetic Derma Medicine μπορείς να βρεις τη λύση που σου ταιριάζει. Τα τελευταίας γενιάς μηχανήματα και τα άρτια καταρτισμένα ιατρικά στελέχη της κλινικής έχουν τη δυνατότητα να σε απαλλάξουν από τα προβλήματα τοπικού πάχους που σε απασχολούν με θεραπείες μιας ημέρας.

Ο γενικός χειρουργός και Επιστημονικός Υπεύθυνος της κλινικής της Πάτρας, Δρ. Θεμιστοκλής Γαλανάκης μας προτείνει τις κορυφαίες θεραπείες λιπόλυσης:

Αναίμακτη λιποαναρρόφηση με laser (SmartLipo)

Ξέχασε τα βαριά χειρουργεία και τα νυστέρια. Η λιποαναρρόφηση Smartlipo εφαρμόζεται με τη δύναμη του laser, ανώδυνα και αναίμακτα, χωρίς σημάδια και ουλές, σε μία μόνο συνεδρία. Πρόκειται για την πιο σύγχρονη, ελάχιστα επεμβατική και ανώδυνη μέθοδο λιποδιάλυσης, κατά την οποία ο γιατρός εισάγει, μέσω μιας οπής 1 χιλ., μια ειδική κεφαλή laser λιώνοντας τα λιποκύτταρα κάτω από το δέρμα, τα οποία στη συνέχεια αποβάλλονται μέσω ειδικής κάνουλας. Παράλληλα, το λέιζερ προσφέρει σύσφιξη, κινητοποιώντας τον οργανισμό να παράγει κολλαγόνο και ελαστίνη. Μεγάλο πλεονέκτημα; Έχεις τα αποτελέσματα που ονειρευόσουν, επιστρέφοντας κατευθείαν στην καθημερινότητά σου.

Κρυολιπόλυση

Ή αλλιώς η δύναμη του «ψύχους». Η Κρυολιπόλυση είναι μια πρωτοποριακή, μη επεμβατική διαδικασία που καταπολεμά το δύσκολο και επίμονο λίπος, αξιοποιώντας τη χαμηλή θερμοκρασία για να οδηγήσει τα λιποκύτταρα σε κρυσταλλοποίηση και στη συνέχεια στην απόπτωσή τους. Υπό την καθοδήγηση του γιατρού, εφαρμόζεται στην προβληματική περιοχή μια κεφαλή που οδηγεί στη μείωση της θερμοκρασίας κάτω από το δέρμα. Τα «νεκρά» λιποκύτταρα αποβάλλονται μέσω του λεμφικού συστήματος. Η Κρυολιπόλυση είναι εντελώς ανώδυνη και η επιστροφή στις δραστηριότητες σου γίνεται άμεσα μετά τη θεραπεία. Ο αριθμός των απαραίτητων συνεδριών καθορίζεται από το γιατρό.

Μεσοθεραπεία λιπόλυσης

Απλή και γρήγορη θεραπεία, η μεσοθεραπεία λιπόλυσης καταπολεμά το τοπικό πάχος με την εφαρμογή ουσιών που διασπούν την κυτταρική μεμβράνη των λιποκυττάρων, τα καταστρέφουν στον υποδόριο ιστό και, μέσω της λεμφικής κυκλοφορίας, αποβάλλονται από τον οργανισμό. Η μεσοθεραπεία επιτρέπει στον ασθενή την άμεση επιστροφή του στην καθημερινότητα, χωρίς παρενέργειες αφού τα διαλύματα περιέχουν ουσίες όπως καφεΐνη, αμινοξέα, αντιοξειδωτικούς παράγοντες και βιταμίνες.

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπείτε στο www.cosmeticdermamedicine.gr

Ή καλέστε:

Αθήνα: 210 6980451

Κηφισιά: 210 6232220

Θεσσαλονίκη: 2310 224240

Πάτρα: 2610 226562

Ρόδος: 22410 32700

Λεμεσός: +357 25251040

 


NEWSLETTER