Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017 16:02

Νήματα PDO για άμεση ανόρθωση πριν τις γιορτές

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Νήματα PDO για άμεση ανόρθωση πριν τις γιορτές

 

Όταν η χαλάρωση της επιδερμίδας του προσώπου και του λαιμού αρχίζει να γίνεται απειλητική αλλά η ιδέα ενός  χειρουργείου λίγο πριν τις γιορτές φαντάζει τρομακτική, τότε η εφαρμογή των αναπλαστικών Νημάτων Προσώπου PDO αποτελεί την ιδανικότερη λύση.

Σε λίγα μόλις λεπτά, η αναίμακτη και ελάχιστα επεμβατική θεραπεία ανόρθωσης με νήματα πολυδιοξανόνης, σβήνει τα σημάδια του χρόνου, επιτυγχάνοντας αποτελέσματα αντίστοιχα εκείνων του «κλασικού» lifting χωρίς τομές και ράμματα.

Καθώς η μέθοδος δεν απαιτεί τομές ή νυστέρι, μπορεί να εφαρμοστεί με απόλυτη ασφάλεια στον χώρο του Ιατρείου, γρήγορα και ανώδυνα, δίνοντας την δυνατότητα στον ασθενή να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες άμεσα και χωρίς τον κίνδυνο επιπλοκών.

Πώς Εφαρμόζεται

Το αναίμακτο lifting με Νήματα PDO είναι μια απόλυτα εξατομικευμένη θεραπεία που μας δίνει τη δυνατότητα να παρέμβουμε ταυτόχρονα σε περισσότερες από μία προβληματικές περιοχές. Για αυτό το λόγο, ο εξειδικευμένος Ιατρός της Δερματολογικής Κλινικής Cosmetic Derma Medicine θα αξιολογήσει και θα προσαρμόσει τη θεραπεία στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ενδιαφερόμενου.

Η διαδικασία είναι απλή και η χρήση τοπικής αναισθησίας γίνεται κατόπιν αιτήματος του ασθενή. Ανάλογα με τον βαθμό χαλάρωσης, η υποδερμική τοποθέτηση  των Νημάτων PDO γίνεται με τη βοήθεια ειδικών λεπτών βελονών, οριζόντια ή κάθετα, σχηματίζοντας ένα πλέγμα στήριξης του χαλαρωμένου δέρματος. Στη συνέχεια, κάθε βελόνα αφαιρείται, με το νήμα να παραμένει στη θέση που έχει προκαθοριστεί. Η διαδικασία αυτή προάγει την παραγωγή Κολλαγόνου και Υαλουρονικού Οξέος τα οποία με τη σειρά τους ενισχύουν τη σφριγηλότητα του δέρματος, αυξάνουν τον μυϊκό τόνο και εμποδίζουν την εμφάνιση γραμμών και ρυτίδων.

Πού Εφαρμόζεται

Η μέθοδος προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα σε πρόσωπο και λαιμό, με συχνότερες περιοχές εφαρμογής τα χείλη, τις παρειές, το πηγούνι, τα βλέφαρα και τις σακούλες κάτω από τα μάτια. Επιπλέον, εφαρμόζεται για την βελτίωση της χαλάρωσης  σε γλουτούς, μηρούς, μπράτσα, κοιλιά και ντεκολτέ. 

Πόσο Διαρκεί

Η ανόρθωση των προβληματικών περιοχών είναι ορατή αμέσως μετά την εφαρμογή της θεραπείας. Ωστόσο, τα εντυπωσιακά αποτελέσματα τελειοποιούνται σταδιακά με την παραγωγή νέου Κολλαγόνου και Υαλουρονικού Οξέος. Η υδρόλυση των βιοαπορροφούμενων  Νημάτων PDO είναι σταδιακή, με τη δράση τους, σε πολλές περιπτώσεις, να ξεπερνά τα 1,5 έτη.

Η ανόρθωση με Νήματα PDO μπορεί να εφαρμοστεί σε συνδυασμό με PRP, την Αυτόλογη Μεσοθεραπεία που αξιοποιεί τις αναπλαστικές ιδιότητες των ενεργοποιημένων αιμοπεταλίων προερχόμενων από το πλάσμα του αίματος του ίδιου του ασθενή, με Botox, Υαλουρονικό Οξύ και CO2 Fractional Laser. Η συνδυαστική θεραπεία μπορεί να πραγματοποιηθεί σε μία μόλις συνεδρία, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονη ανόρθωση, σύσφιγξη, ανάπλαση και λείανση της επιδερμίδας.

Cosmetic Derma Medicine | www.cosmeticdermamedicine.gr

Αθήνα: +30 210 6980451

Κηφισιά: +30 210 6232220

Γλυφάδα: +30 210 8980444

Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240

Πάτρα: +30 2610 226562

Ρόδος: +30 22410 32700

Λεμεσός: +357 25251040

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER