Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018 13:10

Laser λιποαναρρόφηση: Δείτε πώς το laser λιώνει το λίπος σε 1 συνεδρία

Γράφτηκε από την

Με μια συνεδρία- αστραπή στη δερματολογική κλινική Cosmetic Derma Medicine αποκτάμε επίπεδη κοιλιά, σφριγηλά μπράτσα, γλουτούς-κόλαση και επιστρέφουμε στις υποχρεώσεις αυθημερόν.

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=5aHlaz8BpbA} 

Είναι η πιο δημοφιλής επέμβαση σύμφωνα με στοιχεία της Αμερικανικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής. Άντρες και γυναίκες που θέλουν να απαλλαγούν από το τοπικό πάχος και το συσσωρευμένο λίπος στην κοιλιά, τους γλουτούς (ψωμάκια), τις γάμπες, την πλάτη, το διπλοσάγονο, τα μπράτσα είναι διατεθειμένοι να υποβληθούν στη σύγχρονη ελάχιστα τραυματική τεχνική που λέγεται laser λιπόλυση Smartlipo και χάρη σε αυτήν, να επιστρέψουν αυθημερόν στη βάση τους.

Η ζήτηση για την απώλεια τοπικού πάχους με τη laser λιποαναρρόφηση έχει αυξηθεί και σε αυτό έχει συμβάλει η σύγχρονη τεχνολογία του laser. Όπως εξηγεί η δερματολόγος Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, επιστημονική διευθύντρια εφαρμογών Laser στην κλινική Cosmetic Derma Medicine, η τεχνική να είναι ελάχιστα τραυματική συγκριτικά με την κλασική λιποαναρρόφηση, αλλά απαιτεί έμπειρο γιατρό για την επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος.



«Πριν λίγα χρόνια όσοι ήθελαν να χάσουν τοπικό πάχος είχαν έναν μακρύ χρόνο ανάρρωσης με πρήξιμο και μελανιές. Με την τεχνολογία laser Nd-Yag αυτές οι παρενέργειες είναι παρελθόν. Η λιποαναρρόφηση με laser είναι ελάχιστα τραυματική, γίνεται με τοπική αναισθησία, δεν αφήνει ουλές και σημάδια, δεν απαιτεί ράμματα ενώ το οίδημα είναι περιοδικό και ελάχιστο. Επιπλέον, το laser Smartlipo προσφέρει σύσφιγξη στους ιστούς χαρίζοντας θεαματικά αποτελέσματα και στην κυτταρίτιδα. Τέλος, απαιτεί ολική αναισθησία και εισαγωγή σε χειρουργείο και ο ενδιαφερόμενος επιστρέφει άμεσα στις υποχρεώσεις του» τονίζει η Δ. Τσιατούρα.

Κατά την διαδικασία που γίνεται στο ιατρείο, η γιατρός εφαρμόζει τοπική αναισθησία και στην συνέχεια εισάγει την κεφαλή του laser μέσα από μια μικροσκοπική οπή 1χιλ. στην προβληματική περιοχή. Η οπτική ίνα καταστρέφει τα λιποκύτταρα τα οποία υγροποιούνται και απομακρύνονται σταδιακά από το σώμα. Το επόμενο διάστημα είναι απαραίτητη η χρήση ενός ελαστικού κορσέ. Βρείτε την προσφορά εδώ.


Info: Cosmetic Derma Medicine | www.cosmeticdermamedicine.gr

Αθήνα: +30 210 6980451

Κηφισιά: +30 210 6232220

Γλυφάδα: +30 210 8980444

Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240

Πάτρα: +30 2610 226562

Ρόδος: +30 22410 32700

Λεμεσός: +357 25251040