Παρασκευή, 17 Μαϊος 2019 13:34

Υπάρχει θεραπεία για τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα ακόμα και με μία μόνο επίσκεψη;

Γράφτηκε από την
Υπάρχει θεραπεία για τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα ακόμα και με μία μόνο επίσκεψη;

 

H γιατρός Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος – Αφροδιοσιολόγος και Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine εξηγεί τα πάντα για την λιποαναρρόφηση με laser.

Η λιποαναρρόφηση με laser είναι μία αναίμακτη και ελάχιστα επεμβατική μέθοδος που «μάχεται» το τοπικό λίπος και προσφέρει τη σιλουέτα των ονείρων σου λίγο πριν αρχίσεις να φοράς το αγαπημένο σου ανοιξιάτικο φόρεμα!

Τοπικό πάχος: Ένα επίμονο πρόβλημα

Η μάχη με το επίμονο τοπικό πάχος είναι επώδυνη, απαιτητική και συχνά άνιση. Ο λόγος είναι απλός: Γενετικοί και ορμονικοί παράγοντες παίζουν καταλυτικό ρόλο στην εναπόθεση λίπους σε μηρούς, γλουτούς, ψωμάκια, κοιλιά, μπράτσα, γάμπες και γόνατα. Η σύγχρονη αισθητική ιατρική ωστόσο προτείνει μια αναίμακτη, ανώδυνη και οριστική λύση στο πρόβλημα: τη Laser Υποβοηθούμενη Λιποαναρρόφηση. Σε αντίθεση με τη  χειρουργική λιποαναρρόφηση, η πρωτοποριακή Laser Υποβοηθούμενη Λιποαναρρόφηση Smartlipo είναι ελάχιστα τραυματική, δεν απαιτεί τομές ή ράμματα, ενώ μπορείς να επιστρέψεις άμεσα στην εργασία και τις δραστηριότητές σου.

Λιποαναρρόφηση με laser: H μέθοδος

Ο γιατρός εισάγει την ειδική κεφαλή του laser κάτω από το δέρμα από μια οπή 1 χιλιοστού – υπό τοπική αναισθησία – και κατευθύνει την οπτική ίνα στην προβληματική περιοχή. Η ενέργεια του laser λιώνει τα λιποκύτταρα τα οποία στη συνέχεια απομακρύνονται με τη βοήθεια μιας λεπτής ατραυματικής κάνουλας, επιτυγχάνοντας αφαίρεση λίπους και μείωση πόντων. Mία μόλις συνεδρία είναι αρκετή για ένα ολοκληρωμένο και άμεσα ορατό αποτέλεσμα.

Και για την κυτταρίτιδα;

Η δράση του laser δεν σταματά εκεί, καθώς το φως και η θερμική ενέργεια διασπούν τις ανώμαλες εναποθέσεις λίπους, υπεύθυνες για την όψη φλοιού πορτοκαλιού, κάνοντας ταυτόχρονα σύσφιγξη μέσω της παραγωγής νέου κολλαγόνου και ελαστίνης.

Συνδυαστικά προτείνεται και η μη επεμβατική θεραπεία Cavitation RF, που επιτυγχάνει λιπόλυση. Χάρη στη δύναμη των υπερήχων, η μεμβράνη των λιποκυττάρων σπάει, με αποτέλεσμα τον βιολογικό θάνατό τους (απόπτωση). Παράλληλα, οι ραδιοσυχνότητες RF ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης αυξάνοντας θεαματικά την ελαστικότητα και σφριγηλότητα του δέρματος. Με την επαναστατική μέθοδο λιπόλυσης Cavitation RF ακόμα και οι πιο επίμονες και εκτεταμένες μορφές κυτταρίτιδας μπορούν να αντιμετωπιστούν με απόλυτη ασφάλεια, άμεσα και αναίμακτα.

Ανάκαλυψε περισσότερα για την Αναίμακτη Λιποαναρρόφηση εδώ.

Ευχαριστούμε τη δρα Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγο - Αφροδισιολόγο, Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine.

Η Cosmetic Derma Medicine, αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη μονάδα εφαρμογών Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής με 10 υπερσύγχρονες κλινικές σε Ελλάδα και Κύπρο με βασικό στόχο να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της CDM: www.cosmeticdermamedicine.gr ή να επικοινωνήσετε μέσω email στο info@cosmeticdermamedicine.gr και τηλεφωνικά σε μία από τις κλινικές μας σε:

Αθήνα: 210 6980451

Κηφισιά: 210 6232220

Γλυφάδα: 210 8980444

Περιστέρι: 210 5715501

Πειραιά: 210 4100601

Θεσσαλονίκη: 2310 224240

Πάτρα: 2610 226562

Ρόδο: 22410 32700

Ηράκλειο Κρήτης: 2810 222303

Λεμεσό: +357 25251040

 

Facebook: Cosmetic Derma Medicine

Instagram: @cdm.gr


NEWSLETTER