Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015 10:23

Πώς θα χάσετε το περιττό λίπος μετά τις γιορτές (βίντεο)

Γράφτηκε από την

Μια εξελιγμένη μέθοδος καταστρέφει τα λιποκύτταρα με ελάχιστα επεμβατικό τρόπο με τη βοήθεια του laser. Οι δερματολόγοι Αμαλία Τσιατούρα και Κωνσταντίνα Μάμαλη εξηγούν πώς γίνεται.

Να απαλλαγεί από το περιττό λίπος που επιμένει και δεν υποχωρεί ούτε με δίαιτα ούτε με γυμναστική προσπαθεί μεγάλος αριθμός ανθρώπων μετά τις γιορτές. Σύμφωνα με τους διατροφολόγους μέσα στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά παίρνουμε κατά μέσο όρο τουλάχιστον 1,7 κιλά. Η μέθοδος της laser λιποαναρρόφησης με Smartlipo μπορεί να μας απαλλάξει από το λίπος που έχουμε συσσωρεύσει τοπικά μέσα σε μόνο 1 συνεδρία.

Όπως εξηγεί η δερματολόγος δρ Αμαλία Τσιατούρα, επιστημονική διευθύντρια του τμήματος Δερματολογίας & Laser στην κλινική Cosmetic Derma Medicine «η laser λιποαναρρόφηση είναι η πλέον μη επεμβατική σύγχρονη εξέλιξη της κλασικής λιποαναρρόφησης. Γίνεται στο χώρο του ιατρείου υπό τοπική αναισθησία και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει αμέσως μετά στις δραστηριότητές του. Επιπλέον, εκτός από απώλεια πόντων, η μέθοδος προσφέρει και σύσφιγξη. Όλα αυτά γρήγορα, ανώδυνα και χωρίς επιπλοκές». Από τις πιθανές μετεγχειρητικές ανεπιθύμητες ενέργειες είναι ένα ήπιο οίδημα και κάποιες μελανιές που υποχωρούν άμεσα.  

Δείτε πώς γίνεται η laser λιποαναρρόφηση:

Για ποιους είναι ιδανική η λιποαναρρόφηση με laser Smartlipo;

Όπως τονίζει η δερματολόγος δρ Κωνσταντίνα Μάμαλη, αναπληρώτρια επιστημονική διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine «η μέθοδος απευθύνεται σε ανθρώπους με τοπικό πάχος. Ο γιατρός εισάγει μια πολύ λεπτή κάνουλα στην προβληματική περιοχή και η οπτική ίνα του laser ρευστοποιεί τα λιποκύτταρα. Στην συνέχεια το λιωμένο λίπος απομακρύνεται από το σώμα, ενώ ένα άλλο ποσοστό αποβάλλεται μέσω της λεμφικής οδού τις επόμενες μέρες». 

Με τη laser λιποαναρρόφηση οι γύρω ιστοί παραμένουν ανέπαφοι, ενώ ο γιατρός μπορεί να κατευθύνει το laser και πιο επιφανειακά για να λειάνει την κυτταρίτιδα. Κατά την ολοκλήρωση της διαδικασίας δεν γίνονται ράμματα.

Info: Cosmetic Derma Medicine, τηλ.: 210 6980451, cosmeticdermamedicine.gr