Πέμπτη, 28 Απριλίου 2016 11:45

Εμφύτευση φρυδιών και γενιών με την πιο σύγχρονη τεχνική FUE

Γράφτηκε από την
Εμφύτευση φρυδιών και γενιών με την πιο σύγχρονη τεχνική FUE

Η τάση στη σημερινή εποχή απαιτεί πυκνά μαλλιά και φρύδια τόσο στους άντρες όσο και στις γυναίκες.

Όπως επισημαίνει ο πλαστικός χειρουργός Δρ Αναστάσιος Βεκρής, Επιστημονικός Διευθυντής της κλινικής Advanced Hair Clinics στην Αθήνα με ειδίκευση στη μεταμόσχευση μαλλιών-φρυδιών-γενίου με τη μέθοδο FUE, «Αυξημένο ενδιαφέρον παρατηρείται τα τελευταία χρόνια για την εμφύτευση γενιών και φρυδιών. Η μέθοδος  αποκατάστασης της πυκνότητας των τριχών, κυρίως στην περιοχή των φρυδιών, είναι γρήγορη, ανώδυνη και προσφέρει απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα τόσο στους άντρες όσο και στις γυναίκες». Μας τονίζει επίσης ότι όπως ακριβώς συμβαίνει με τα μαλλιά, έτσι και για τις υπόλοιπες περιοχές, λαμβάνουμε τριχοθυλάκια από το πίσω μέρος του κεφαλιού που συνήθως είναι η δότρια περιοχή μας, και τα εμφυτεύουμε ένα προς ένα στην περιοχή των φρυδιών ή των γενιών όπου υπάρχει αραίωση. Οι εμφυτευμένες τρίχες μετά από λίγο καιρό αναπτύσσονται και φαίνονται απολύτως φυσικές χωρίς να καταλαβαίνει κανείς ότι ο ασθενής έχει υποβληθεί σε επέμβαση εμφύτευσης».

Εμφύτευση φρυδιών: Η εμφύτευση φρυδιών από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό ή δερματολόγο, απευθύνεται σε όσους πάσχουν από συγγενή έλλειψη φρυδιών, θέλουν να καλύψουν ουλές από ατυχήματα ή εγκαύματα ή απλά επιθυμούν να αποκαταστήσουν την αραίωση των φρυδιών τους. Η εμφύτευση μαλλιών με τη μέθοδο FUE, αποτελεί τη μέθοδο εκλογής για αυτές τις περιπτώσεις καθώς είναι ελάχιστα επεμβατική, χωρίς ουλές και σημάδια. Η διαδικασία της εμφύτευσης των φρυδιών με την μέθοδο FUE ξεκινά με τη λήψη των πιο λεπτών τριχοθυλακίων από το τριχωτό της κεφαλής, με μικρά σε διάμετρο εργαλεία, και στη συνέχεια ακολουθεί η προσεκτική τοποθέτησή τους ένα προς ένα στη λήπτρια περιοχή. Συνήθως οι νέες τρίχες που προέρχονται από τα μαλλιά του κεφαλιού, χρειάζονται περιοδικά ψαλίδισμα, ενώ σταδιακά αποκτούν τη φορά φύτρωσης των τριχών που προϋπήρχαν. Για τη μεταμόσχευση φρυδιών με τη μέθοδο FUE συνήθως χρειάζονται 1-2 συνεδρίες, κυρίως όταν αφορά συνολική αποκατάσταση φρυδιών. 

Εμφύτευση γενιών: Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η εμφύτευση γενιών πρέπει να έχει σχεδιαστεί προσεκτικά από τον εξειδικευμένο ιατρό, ο οποίος θα πρέπει να έχει προβλέψει με βάση την κλινική εικόνα του ασθενούς και την επιθυμητή πυκνότητα και τον αριθμό των τριχοθυλακίων που πρέπει να εμφυτευτούν. Η διαδικασία της εμφύτευσης γενιών είναι ανώδυνη και ελάχιστα επεμβατική. Ο γιατρός λαμβάνει τα τριχοθυλάκια από το πίσω μέρος του κεφαλιού και τα εμφυτεύει με μεγάλη προσοχή ένα προς ένα στην περιοχή του γενίου όπου υπάρχει αραίωση. «Η μέθοδος μεταμόσχευσης FUE που εφαρμόζουμε αποκλειστικά στην κλινική Advanced Hair Clinics, είναι η πιο σύγχρονη και μη επεμβατική καθώς δεν δημιουργούνται ουλές και σημάδια όπως συμβαίνει με άλλες παλαιότερες μεθόδους, και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες». Όπως μας τονίζει ο Δρ Βεκρής, τα ποσοστά επιτυχίας με την τεχνική μεταμόσχευσης γενιών με την μέθοδο FUE φτάνουν στο 95-98% και το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται σε βάθος δωδεκαμήνου. 

Γιατί να επιλέξω την κλινική Advanced Hair Clinics

H Advanced Hair Clinics είναι η πλέον εξειδικευμένη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών-φρυδιών-γενιών και στον χώρο της διενεργούνται εκατοντάδες συνεδρίες με την μέθοδο FUE σε Έλληνες και ξένους. Ο πλαστικός χειρουργός Δρ Aναστάσιος Βεκρής, με εμπειρία χιλιάδων περιστατικών, εφαρμόζει με απτά επιτυχημένα αποτελέσματα την μέθοδο FUE, καθώς έχει εξειδικευτεί στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών και έχει πραγματοποιήσει πληθώρα επεμβάσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό, γεγονός που εγγυάται το 100% επιτυχίας της διαδικασίας με ένα απολύτως φυσικό αποτέλεσμα.

Info: Advanced Hair Clinics advancedhairclinics.gr Τηλ. (+30) 210 6980451

Δρ Αναστάσιος Βεκρής, Επιστημονικός Διευθυντής της κλινικής Advanced Hair Clinics 

 


NEWSLETTER