Ιστορικό περίπατο στις προσφυγικές κατοικίες στο συνοικισμό της Ανάληψης πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης 18/4 η ομάδα "Πάμε βόλτα".
Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι έξω από το Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας από τον Δικηγορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας και συλλόγους της Τριφυλίας για την κατάργηση του Πρωτοδικείου Κυπαρισσίας και του Ειρηνοδικείου Γαργαλιάνων.
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 21:06

Καλαμάτα: Σύλληψη 19χρονου Ρομά για κλοπή

Γράφτηκε από την
Ένας 19χρονος Ρομά συνελήφθη το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης στον καταυλισμό “Παναγάκια” του Ασπροχώματος, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε από το Φεβρουάριο του 2022 απόφαση του Τριμελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Καλαμάτας,…
Στη σύλληψη ενός 57χρονου στα Φιλιατρά προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Τριφυλίας, έπειτα από καταγγελία μαθητριών Γυμνασίου, ότι αυνανιζόταν ενώ βρισκόταν στην αυλή του, όταν αυτές περνούσαν απ’ έξω.
Διαγωνισμός Ανακύκλωσης για Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης διοργανώνει ο Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦοΔΣΑ) Πελοποννήσου.
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 18:47

Διαμαρτυρία της Επιτροπής Ειρήνης Μεσσηνίας

Γράφτηκε από την
Διαμαρτυρία “ενάντια στην κλιμάκωση της πολεμικής έντασης στη Μέση Ανατολή και τη συνεχιζόμενη σφαγή του Παλαιστινιακού λαού” διοργανώνει αυτό το Σάββατο στις 11 το πρωί, στην πλατεία Όθωνος του Ιστορικού…
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 18:07

Επέστρεφαν από την Κορώνη με το κλεμμένο μηχανάκι

Νικολέττα Κολυβάρη
Στην… επιστροφή από εξόρμηση στην Κορώνη όπου κατηγορούνται ότι πήγαν για να κλέψουν, συνελήφθησαν τα ξημερώματα χθες στο Ριζόμυλο του Δήμου Μεσσήνης δύο ανήλικοι Ρομά ηλικίας 16 χρόνων ο ένας…
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 15:45

Ο Ορειβατικός στη χερσόνησο του Μαλέα

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online
Στη χερσόνησο του Μαλέα θα εξορμήσει το διήμερο 20- 21 Απριλίου ο Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας.
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 15:20

Ο “Ευκλής” στα καλντερίμια της Μεσσηνιακής Μάνης

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online
Πάνω στα Μανιάτικα καλντερίμια που ενώνουν τα χωριά: Πηγή (Λοσνά) - Πλάτσα - Κοτρώνι - Άγιος Δημήτριος, καταλήγοντας στην παραλία ''Πανταζή'' (Πλατυνάμμος) στον Άγιο Νικόλαο θα εξορμήσουν την Κυριακή 21/4…
Ιστορικό περίπατο στις προσφυγικές κατοικίες στο συνοικισμό της Ανάληψης θα πραγματοποιήσει σήμερα στις 7 μ.μ. η ομάδα "Πάμε βόλτα".
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 13:45

Προβολή έργων μαθητών των ΕΠΑΛ Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Διημερίδα προβολής αντιπροσωπευτικών έργων μαθητών των ΕΠΑΛ της Καλαμάτας θα οργανώσει σήμερα και αύριο το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Καλαμάτας, στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 08:47

19χρονος διακινούσε ναρκωτικά στην Καλαμάτα

Νικολέττα Κολυβάρη
Περισσότερα από 14 γραμμάρια κοκαΐνης έκρυβε ένας 19χρονος Έλληνας στο φούρνο μικροκυμάτων του σπιτιού του στην Καλαμάτα, μέσα σε ένα μπολ με… ρύζι για να την προστατεύει από την υγρασία.
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 08:29

Νεκρά ζώα από φόλες στο Κοπανάκι

Γράφτηκε από τον
Για ακόμη μια φορά οι ασυνείδητοι εγκληματίες χτύπησαν στο Κοπανάκι σκορπίζοντας το θάνατο σε 7 σκύλους και 5 γάτες με φόλες που έριξαν στην περιοχή.
Στο λιμάνι της Καλαμάτας έχει δέσει από το πρωί της Τετάρτης το εντυπωσιακό megayacht "AVIVA", μήκους… 98 μέτρων.
Τραγωδία στην άσφαλτο με θύμα έναν νέο σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (17/04) στην Κόρινθο.
Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 17:52

Ψηφιακό αφιέρωμα για το Κρυονέρι

Γράφτηκε από την
Το Κρυονέρι Μεσσηνίας παρουσιάζουν σε ψηφιακό αφιέρωμα μετά από αποστολή τους σε αυτό οι «Αρχιτεκτονικές Διαδρομές Μεσσήνης».
Η Κατερίνα Τσιγκάνου εκλέχτηκε πρόεδρος της Ομάδας Γυναικών Τριφυλίας, το Διοικητικό Συμβούλιο της οποίας συνεδρίασε το Σάββατο και συγκροτήθηκε σε Σώμα.
Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 16:56

Θεωρίες συνωμοσίας και... γύρη

Γράφτηκε από τον
Την… τιμητική τους είχαν τις τελευταίες μέρες οι θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με το κίτρινο χρώμα που παρατηρήθηκε κατά μήκος της Ανατολικής Παραλίας.
Tους Δ΄ Χαιρετισμούς στην ιστορική Ι. Μ. Αγίου Νικολάου Καλτεζών στα σύνορα Αρκαδίας και Λακωνίας παρακολούθησαν σε κατανυκτικό κλίμα oι εκδρομείς του Συλλόγου Πεζοπόρων και Ορειβατών Καλαμάτας ''Ο Ευκλής''.
Δυναμικές απεργιακές συγκεντρώσεις σήμερα στην Καλαμάτα, καθώς εκατοντάδες εργαζόμενοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΓΣΕΕ για συμμετοχή στην απεργία.
Σελίδα 1 από 2310

NEWSLETTER