Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016 08:12

Ελεύθεροι οι 3 Αλβανοί για τις κλοπές στη Μάνη 

Γράφτηκε από την
Ελεύθεροι οι 3 Αλβανοί για τις κλοπές στη Μάνη 

Με περιοριστικούς όρους οι δύο και την καταβολή εγγύησης ο τρίτος, αφέθηκαν ελεύθεροι χθες οι τρεις Αλβανοί που έκαναν κλοπές στη Μάνη και εμβόλισαν αυτοκίνητο της Ασφάλειας για να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς.

Οι τρεις κακοποιοί είχαν ρημάξει ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα στην περιοχή της Δυτικής Μάνης και συνελήφθησαν το πρωί της περασμένης Πέμπτης στο Σταυροπήγιο μετά από καταδίωξη. Χθες οι τρεις τους οδηγήθηκαν στον ανακριτή Καλαμάτας προκειμένου να απολογηθούν.

Ο ανακριτής μαζί με τον εισαγγελέα αποφάσισαν για τον 31χρονο και τον 36χρονο να αφεθούν ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής τους κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους, ενώ για τον 42χρονο αποφάσισαν την καταβολή εγγύησης 2.000 ευρώ προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος, καθώς και να δίνει το "παρών" κάθε δίμηνο στο αστυνομικό τμήμα.

Θυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί από το Α.Τ. Καρδαμύλης, που έκανε και τις συλλήψεις, 27 κλοπές καθώς και 6 απόπειρες σε ξενοδοχειακά συγκροτήματα, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και εξοχικές κατοικίες στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μάνης (Νεοχώρι, Καρδαμύλη, Ρίγκλια, Αγιο Δημήτριο, Λεύκτρο, Στούπα), αλλά και στο Βασιλίτσι του Δήμου Πύλου - Νέστορος.

Ν.Κ.


NEWSLETTER